Didim Kaymakamı Yönden'den şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

Didim Kaymakamı Yönden'den şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim'de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşegül Yönden, Ramazan ayı dolayısıyla Didim ve çevresindeki şehit aileleri ile gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Didim Polis Moral Eğitim Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşegül Yönden ev sahipliği yaptı. İftara, Didim Garnizon Komutanı Yarbay Alper Köseoğlu, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Tuncer, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu kurumlarının müdürleri ve temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Yemek öncesinde konuklarını karşılayıp ellerini öpen Didim Kaymakamı İskender Yönden, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi. Şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına kendileriyle beraber olup sofralarını paylaştıkları için teşekkür eden Kaymakam Yönden, tüm şehitleri rahmetle minnetle andığını, gaziler ile ailelerine de şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Yemek sonunda Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat tarafından dua edilirken, Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşegül Yönden konuklarıyla tek tek ilgilenip uğurladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.