Didim Kent Meydan ışıklandırıldı

Didim Kent Meydan ışıklandırıldı

Didim Belediyesince 2 yıl önce kullanıma açılan ve Atatürk’ün sivil giyimli en büyük heykelinin yer aldığı Didim Kent Meydanında Atatürk heykeli ve çevresi led lambalarla ışıklandırıldı.

Didim Belediyesince 2 yıl önce 29 Ekim’de halkın kullanımına açılan ve bazı hizmetleri eksik olan Didim Kent Meydanı, son yapılan çalışmayla görsel olarak güzellik katıldı. Ulu Önder Atatürk’ün ülke genelinde sivil giyimli en büyük heykelinin yer aldığı Kent Meydanında yer alan Atatürk heykeli ve çevresindeki büst belediyenin çalışmasıyla led ışıklarla donatıldı. Akşam saatlerinde ışıkların açılmasıyla Heykel ve çevresi mavi led ışıklarla ayrı bir görüntü sergilerken yapılan görsel çalışmada vatandaşın beğenisi topladı.

“MEYDANA VE BULVARA UMUMİ TUVALETLER KONULACAK”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Kent Meydanında tuvalet ihtiyacı olduğunu ve projeye uygun şekilde Kent Meydanın sağına ve soluna bay- bayan ve engelli tuvaletleri konulacağını söyledi. Başkan Atabay, umumi tuvalet sorunuyla ilgili olarak Atatürk Bulvarında 4 ya da 5 tane umumi tuvalet konulacağını, turnikeli sistemle girişlerin olacağını belirterek “Bu tuvaletler şehir içi duraklarının yakına bir yere kurulacak. Hem vatandaşı yakın hem de güvenlik noktasında düşünülmüş çalışma, ayrıca buralar için güvenlik kameraları konulacak. Bu kurulacak 4-5 tuvalet içinde bir temizlik işçisi görevlendirilecek ve sadece bu işe bakacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.