Didim Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Mehmet Uçkaç atandı

Didim Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Mehmet Uçkaç atandı

Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında görev değişimi yaşandı. Didim Ülkü Ocaklarında Erdal Gürel’in yerine yeni Mehmet Uçkaç atandı.

Didim Ülkü Ocaklarında görev değişimi yaşandı. Ülkü Ocaklarında düzenlenen törene Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter, MHP’li Meclis Üyeleri Salih Yarmacı ve Nuh Ali Yılmaz, MHP’li İlçe yöneticileri, Ülkücüler katıldı. Düzenlenen tören öncesinde konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Levent İlter “Gün o gündür ki; milletimizin, ülkücülere ve Türk milliyetçilerine ihtiyaç duyduğu bir zaman dilimindeyiz. Ancak bir ve beraber olduğumuz sürece, Türk milleti üzerinde oynanmak istenen oyunları bozarız. Ülkücülük; çileye talip olmaktır. Ülkücülük; yüksek ideallerin duruşudur. Yüksek menfaatlerin değil. İlim ve irfan yuvası olan, ideal Türk gençlerinin yetiştirildiği, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletinin öğretildiği ülkü ocakları, devletin ve milletin bekası için, üzerine düşen her sorumluluğun farkındadır ve uyumamaktadır. Her daim milletimizin ve devletimizin hizmetinde olduğumuzun tüm kamuoyunca bilinmesini isterimBu vesile ile Didim ülkü ocakları başkanlığına atanan kıymetli dava arkadaşım Mehmet Uçkaç’a bu kutsal vazifesinde başarılar diliyorum” dedi.

Törende Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca görevi şerefle taşıdıklarını belirterek “Adımlarımızı yanlış atmadan layıkıyla bir şeyler yapmalıyız, bunun derdindeyiz. Bu noktada çalışıyoruz. Burada bir görev değişikliği yaşandı. Bu makamlar çok önemli makamlar bizlerin onuru, namusu ve şerefinden daha önemli; bu makamların önemini bilerek hareket etmeliyiz. Buraları asker ocağı, peygamber ocağı makamlar; Sizlerin de bu arkadaşlara sahip çıkacağımızdan şüphemiz yok; her zaman yanlarında olacağız. Allah yardımcıları olsun. Ülkemiz ve Milletimize hayırlı olsun” dedi.

Ardından Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim olan emanetleri Didim’in yeni Ülkü Ocakları Başkanı olan Mehmet Uçkaç’a teslim etti. Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç’ta üzerindeki sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek “İl Ocak Başkanımız ve sizlerin desteğiyle Allah’ın da izniyle bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Burası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı; burada yetişen çocuklar sokakta gezerken eller gösterilip 'Bunlar ocaktan yetişmiş çocuklar' demek için çalışacağız. Sizlerin de desteğiyle bu görevi en iyi şekilde yapmak gayretinde olacağız. Kapımız herkese açık; Allah yardımcımız olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.