Didim’de Cezaevi Tartışmalarına Başkan Son Noktayı Koydu

Didim’de Cezaevi Tartışmalarına Başkan Son Noktayı Koydu

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’e yapılması planlanan Cezaeviyle ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la görüştüklerini belirterek “Cezaevi kabusu İlçemizin üzerinden kalktı”dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’e yapılması planlanan Cezaeviyle ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’la yaptıkları görüşmenin içeriğiyle ilgili basına bilgi verdi. Başkan Atabay Adalet Bakanı Bozdağ ile birebir görüştüklerini belirterek “Arazinin nereden nereye olduğu konusunda bilgi verdik. Didim’in kendisini Turizm Bakanlığını kabul ettirmede yaşadığı sorunları anlattık. Didim’in turizm kenti olduğunu ve cezaeviyle uyuşmadığını dile getirdik. Sayın Bakanımız Didim kamuoyu bunu istemiyorsa biz bunu yapmayız dedi. Buna talip olan yerler var; bizde oraya kaydırırız diyerek cezaevinin yapılmayacağını sözlü olarak bizde iletti. Cezaevi kabusu İlçemizin üzerinden kalktı. Bize bu konuda destek olan CHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Akif Hamza Çebi’ye teşekkür ediyorum.”dedi.

“SEN-BEN YAPTIM DEĞİL BU TÜR KONULARDA ORTAK ÇALIŞMA KÜLTÜRÜ GELİŞTİRDİK.”

Atabay Cezaevinin yapılmaması noktasında Didim Ticaret Odası ile AK Parti Didim İlçe Teşkilatı ile ortak bir çalışma kültürü geliştirdiklerini belirterek “Ankara’da Ticaret Odası heyetiyle de görüştük. Sen-Ben yaptım değil bu tür konularda ortak çalışma kültürü geliştirdik. Sayın Bakanımız da bu konuyu basınla paylaşabileceğimizi söyledi. Net olarak kendisinden cevabımızı aldık. Bunu sözlü olarak aldık; yazıya dökülmedi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.