Didim’de develer Yenihisarspor yararına güreşecek

Didim’de develer Yenihisarspor yararına güreşecek

Didim’de 01 Mart 2015 pazar günü yapılacak olan deve güreşleri festivalinden elde edilecek gelir, amatör küme takımlarından Yenihisarspor’a aktarılacak.

Didim’de bulunan Yenihisarspor Kulübü yararına 1 Mart 2015 Pazar günü Didim’de Deve Güreşleri düzenlenecek. Güreşler öncesinde Yenihisarspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından güreşi organize deden Tertip Komitesi üyelerine ve basın mensuplarına bir yemek verildi. Dün akşam saat 19:00’de Baykallar Et Lokantasında düzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Tural Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Tertip Komitesi Başkanı Eftal Çapar ile komite üyeleri katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Yenihisarspor Kulüp Başkanı Tural Demirtaş, Kulüp olarak Didim’deki gençlere sporun sevdirilmesi noktasında çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek “Dünden bugüne değin sporla tanıştırdığımız gençlerin başarıları göğsümüzü kabartmakla beraber, emeklerimizin boşa gitmediğini görmekteyiz. Didim Yenihisarspor kulübü olarak imkanların dar olduğu bu dönemde bize şampiyonluğu armağan eden, Yenhisarspor takımının teknik heyetine, futbolcularımıza ve değerli Didim halkına sonsuz teşekkürlerimiz sunarım. Kulüp olarak sportif faaliyetlerimizin yanı sıra Didimliler için bir çok sosyal faaliyetlerde bulunmaktayız. 1 Mart Pazar günü düzenlenecek Deve güreşlerinde sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.” dedi.

Deve Güreşi Tertip Komitesi Başkanı Eftal Çapar Kulübün kendi imkanları ile kulübü maddi destek sağlamak amacıyla güreşlerin düzenlendiğini belirterek “Güreşlere 100 civarında deve katılacak. Başta Aydın, Selçuk, Bayındır, Söke, Germencik, İncirliova, Milas ve Selimiye’den ünlü develer Didim’de güreşecek. Amacımız burada kulübe katkı sağlamanın yanı sıra Deve güreşi kültürünü sahip çıkmak ve yayılmasını sağlamak.”dedi.

1 Mart’ta Yeşilkent yolu üzerinde gerçekleşecek olan güreşlerin bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi.

Didim’de Develer Yenihisarspor yararına güreşecek

Didim’de Develer Yenihisarspor yararına güreşecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.