Didim’de Haziran Ayı Meclisinin İkinci Toplantısı Yapıldı

Didim’de Haziran Ayı Meclisinin İkinci Toplantısı Yapıldı

Didim Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantılarının ikinci birleşimi Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.

Didim Belediye Meclisinin Haziran ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi yapıldı. Toplantıya CHP’li Ercan Atasoy, MHP’li Özgür Makascıoğlu, DSP’li Mustafa Kıray ile AK Parti’den Cemal Engil ile Murat Parmaksız mazeretli olarak katılmadı. Gündem öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay 7 Haziran’da yapılan Genel seçimlere ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Ülkemiz bir genel seçim sürecini geride bıraktı. Sonuçlar ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından gündeme geçildi. Gündemin ilk maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen, İlçemiz dahilinde boş bulunan arsaların ot temizliği, zararlılara karşı ilaçlanması ve gerektiğinde çevresine zarar vermemesi için etrafının çevrilmesine ait ücret tarifesinin ele alındı. Komisyon gerekli çalışmanın yapılamaması nedeniyle maddenin Temmuz ayı meclisine ertelenmesini isterken talep oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise İmar Komisyonuna sevk edilen, Akköy Mahallesi eski 1641 parsel, yeni 146 ada 1 ve 2 parseller ile 127 ada 16 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notlarında yapılmak istenen ilave plan notuna ilişkin teklifi ele alındı. Madde İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda onaylanırken AK Parti grubunun hayır oyuna karşılık CHP ve MHP grubunun evet oyuyla oy çokluğuyla kabul edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.