Didim’de Kamu Malını Tahrip Ettiler

Didim’de Kamu Malını Tahrip Ettiler

Aydın’ın Didim ilçesinde kamu yararı için hizmete sunulan tuvalet, duş ve soyunma kabinleri kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Ege’nin turizm cennetlerin biri ola ve yaz aylarının en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Didim'in Fevzipaşa Mahallesi'nde halkın kullanması için yapılan tuvalet, duş ve soyunma kabinlerine kimliği belirsiz şahıslar tarafından tahrip edildi. Yapılan eylemi vahşilik olarak tanımlayan Didim Belediyesi açıklamasının devamında, "Rant çetesi hakkında gerekli işlemlerin yapılması konusunda her türlü girişimde bulunacağız." ifadelerine yer verdi.

"Yeniden halkımızın hizmetine sunacağız"
Kamu malına yapılan çirkin saldırının için Didim Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden, "Onlar ne kadar zarar verirse versin, biz tahrip edilen tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin tadilatını gerçekleştireceğiz ve yeniden halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

a57a5af1-c0df-434c-a1df-0f4f8cd7f5ec.jpeg

"Hemşehrilerimize Güveniyoruz"
Saldırıyı sosyal medya hesabından paylaşan Didim Belediyesi’ne vatandaşlar kamera takılmasını önerdi. Belediye halkın önerisini, "Biz hemşehrilerimize güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz. Bu gibi kamu malına karşı çirkin davranışlarda bulunanlar, duyarlı hemşehrilerimiz sayesinde yasal çerçevede hak ettiğini bulacaktır." sözleriyle bu öneriyi reddetti.

31bf7894-80ab-4ac5-acc4-c83b7b230fa0.jpeg

1824bbc2-5bc3-4371-a4bd-f23c318ebfcb.jpeg

891e7ce1-5f02-44d1-a0de-6f335d461eaa.jpeg

Haber: Nadir Can Sucu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.