Didim’de Trafik Kazası; 2 Yaralı

Didim’de Trafik Kazası; 2 Yaralı

Aydın’ın Didim İlçesinde meydana gelen kazada direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, yoldan çıkarak tarlaya uçtu.

Aydın’ın Didim İlçesinde meydana gelen kazada direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araç sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan bir kişi kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre; Didim’de İnönü Bulvarı üzerinde 09 JH 236 plakalı araçla seyir halinde olan E.S (20) bulvar üzerinde direksiyon hâkimiyetini kaybedip yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada araç ters dönerken sürücü E.S ile yanında yolcu olarak bulunan M.T (18) kendi imkânlarıyla araçtan çıktı. Yaralı iki kişi kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, kazayı görenler durumu hemen Polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi.

Yaralılar 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ambulansla Didim devlet Hastanesine kaldırılırken, ters dönen araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kazayı görenler aynı yerde daha önce bir çok kazanın olduğunu belirterek, yetkililerden bu konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.