Didim'de UFO görüldüğü iddia edildi

Aydın’ın Didim ilçesine tatile giden İzmirli Fatih Kuruoğlu tarafından çekilen parlak cisim görüntüsünün ufo olduğu iddia edildi.

Didim’e tatile giden Fatih Kuruoğlu, balkonda oturduğu sırada gökyüzünde parlak bir cisim görünce kamerayla çekim yapmaya başladı. Gökyüzündeki parlak cismin büyüyüp küçüldüğünü belirten Kuruoğlu, “Yaklaşık beş dakika çekim yaptım. İlk kez gökyüzünde bu kadar parlak bir cisim gördüm" dedi. Özel bir şirkette çalışan Fatih Kuruoğlu, ufo olduğu iddia edilen parlak cismi gördüğü anları şöyle anlattı: "Hafta sonları Didim'de bulunan yazlığa gidiyorum. Yaklaşık bir ay önce yine yazlığa gittim. Gündüz uykudan kalktığımda pencereden dışarı bakarken gökyüzünde parlak bir cisim gördüm. Önce gözlerime inanamadım sonra evde bulunan amatör kamera ile çekim yapmaya başladım. Yaklaşık beş dakika çekim yaptım. Çekim sırasında parlak cisim bir büyüyor bir küçülüyordu. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Bu görüntüler beni çok heyecanlandırdı”

“2014 YILINDA GÖRÜNTÜLER ÇOĞALDI”

Geçen yıllara göre en fazla 2014 yılında kendilerine ufo görüntüleri ulaştığını belirten Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı ve Araştırmacı Hakan Akdoğan, şunları söyledi: "Özellikle 2014 yılında ülkemizde birçok noktada ufo görüntüleri çekildi. İstanbul, Bodrum, Didim'den sonra en son İzmir'de bir kaç yeni görüntü geldi. Fatih Kuruoğlu'nun Didim'de çektiği görüntüleri detaylı inceledik. Bodrum ve İzmir'den gelen yeni görüntülerle birlikte bu görüntüleri değerlendirdik. Bu görüntülerin ufo olduğuna kanaat getirdik."

<span style=

<span style=

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.