Didim'de Yeni Bir Semt Pazarı Açılacak

Didim'de Yeni Bir Semt Pazarı Açılacak

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’e yeni semt pazarları kuracaklarını belirterek, kıyıların durumuyla ilgili net bir gelişmenin olmadığını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Efeler mahallesinde Toplum Sağlığı Merkezi karşısındaki sokakta Pazar günleri semt pazarının kurulacağını ve sebze-meyve satılacağını belirterek, Çamlık Mahallesi Esentepe Camii çevresinde de semt pazarı kurulacağını ve gününün daha belli olmadığını söyledi.

Kıyıların durumuyla ilgili de konuşan Atabay “Kıyıya ait yerler şu an Maliye’de ne Büyükşehir Belediyesi ne de Didim Belediyesine ait, şikayetleri mal müdürlüğü alıyor. Devrin kime yapılacağına dair şu ana kadar net bir şey yok” dedi.

Başkan Atabay Akbük’te de yol asfalt çalışmalarının Mayıs ayının 20 ila 25 arasında yapılacağını sözlerine ekledi. Atabay Didim Belediyesinin e-teknoloji noktasında çalışmalar yaptığını ve tüm belediyecilik işlemlerinin mobil aplikasyon üzerinden yapılacağını söyledi. Yaz sezonunda ilçede sivrisinek sorununun yaşanmaması için 2,5 aydır lavra mücadelesi yaptıklarını belirten Atabay çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.