Didim’e Sağlık Alanında Yatırım Planlanıyor

Didim’e Sağlık Alanında Yatırım Planlanıyor

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Bu hafta düzenlenen basın toplantısına Başkan yardımcıları Ercan Atasoy ile Salih Bankoğlu’da katıldı.

Basın toplantısında konuşan Başkan Atabay 1 Eylül’de yapılacak olan Barış Şenliği Festivalinin içeriğinin hazırlandığını kaydederek bu yıl ki Barış Şenliğinin 2 gün olacağını söyledi. Başkan Atabay 25 Ağustos’ta Yöresel yemekler etkinliğin yapılacağını ve Kent Meydanında yapılacak etkinlikte çeşitli illerin yemeklerinin ve yörelerinin tanıtılacağını ifade etti. Didim’e sağlık anlamda yatırımcıların gelmeye başladığını da ifade eden Atabay “Ciddi anlamda bir sağlık kuruluşu ile görüşme yapıldı. Biz de kendilerine yasal çerçevede destek olacağımız söyledik. Tam teşekküllü bir hastane yapılması noktasında niyetleri var. İzmir’de de yine bir firma bu noktada görüşme için gelecekler.” dedi. Başkan Atabay 6 Eylül’de sünnet şenliği yapacaklarını belirterek Muhtarlarla bu konuda toplantı yapacaklarını ifade etti.

“HAFTA BAŞINDA ANKARA ZİYARETİ..”

Başkan Atabay hafta başında Ankara’ya ziyaret ve görüşme için gideceklerini belirterek başta 3.koy olmak üzere planlamalarla ilgili Turizm Bakanlığında görüşmeler yapacaklarını ifade etti. Büyükşehir’e geçiş sürecinde bazı sıkıntıların yaşandığını kaydeden Başkan Atabay önümüzdeki yıl yaşanan sıkıntıların daha da azalacağını söyledi. Başkan Atabay üst yapı çalışmaları noktasında parke taşı döşeme işlemlerinin sürdüğünü ve yeni ihalelerinin yapılacağını belirten Atabay 100 bin metrekare parke taşı döşemesinin yapılacağını söyledi. Atabay daha sonra basının sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.