Didim’in Eski Emniyet Müdürü Aytekin Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Didim’in Eski Emniyet Müdürü Aytekin Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdürlüğünün son kararnamesi ile kadrosuzluk sebebiyle emekliliğe sevk edilen Didim Eski İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin için veda yemeği düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün son kararnamesi ile kadrosuzluk sebebiyle emekliliğe sevk edilen Didim Eski İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin için veda yemeği düzenlendi.

Dün akşam saat 19:30’da Meandros Restoran’daki veda yemeğine Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve eşi, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün ve eşi, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk ve eşi, Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Özgür Yavuzyılmaz ve eşi, Eski Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ve eşi ile Didim Emniyet Müdürlüğünden görevli rütbeli personel ve eşleri katıldı.

Samimi ortamda yenilen yemeğin açılışında konuşan Didim Kaymakamı İskender Yönden

“Gürhan Müdürümün Didim’e yaptığı çok şeyler vardı; Tuncay binbaşımın da katkısını inkar etmemek lazım. Bu konuda ikisine de güvenim çok fazla; bizler meslek hayatımızda eşlerimizin desteği fazla oluyor. Kendisi genç bir insan; bundan sonraki Gürhan Müdürüme ve eşine çocuklarına yaşamlarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun.” dedi.

“GÜRHAN MÜDÜRÜMÜN YOKLUĞUNU ÇEKECEĞİZ”

Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ise “Ben 1 seneyi aşkındır Aydın’da İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. Didim bizim için önemli bir ilçe; yazlık bir yer ve hareketli bir İlçe burada çalışan arkadaşlarımız zor bir ortamda görev yapıyor. Daha önce burada görev yapan arkadaşlarımızın görev süreleri kısa oldu. Gürhan Müdürüm buraya atandığında Didim’i güçlendirdik diye düşündük. Teşkilatımızın geçirdiği bir süreç var. Onla ilgili olarak sayılar bazında bir düzenleme var. Meslekler hayatın belli döneminde yaşadığımız anlar; bundan sonra daha geniş bir ömrü var Gürhan Müdürümün, yokluğunu çekeceğiz ama kendisi Aydın’da kalacak. Teşkilat onların teşkilatı… Onlar için hayırlı olmasını diliyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise konuşmasında “Gürhan Müdürümle çalışma şerefine nail oldum. İlçede çalışmaya müsait ortam var; bu görevler geçici görevler; tayinler çıkıp emekliliğe ayrılına biliyor. Önemli olan arkada iz bırakmak; Gürhan Müdürümde anılacaktır. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.” dedi.

Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün ise “Kamu kurum ve kuruluşları uyum içerisinde çalıştığı zaman çok faydalı olacağına inanıyorum. Bunu birde kolluk kuvvetleri olarak ele aldığımızda o bölgenin çıtasını biraz daha yukarı çekecektir. Biz 6 aylık sürede böyle bir ahenkli o ışığı yüzlerdeki o farkındalığı yarattığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum. Bu kısa sürede samimiyeti yaşattığı için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.” dedi.

“VİCDANIM RAHAT ŞEKİLDE GÖREV YAPTIM”

Didim Eski Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ise düzenlenen yemekten dolayı teşekkür ederken “20 Nisan 2015’te emekliliğe sevk edildim. Hayatın olağan akışında var bir şey başladığında biter. Bitiğinde geriye dönüp bakmak lazım. Yaptıklarınızı sorgulamanız lazım. Geriye dönüp baktığımda yaptıklarım yada yapmadıklarımda vicdanımı rahatsız edecek bir şey bırakmadım. Bu teşkilata severek başladık. Sürekli teşkilatımızın politikaları doğrultusunda ve ülkemizin politikaları noktasında çalıştık. Hukukun üstünlüğü çerçevesinde ve İnsan hakları bağlı şekilde çalıştık. Tarafsız şekilde görev yaptık. Taraf olduğumuz zaman hak ve hakkaniyet tarafından olduk. Görev yaptığımız 6 aylık sürede tarafsız görev yaptık. Bu sürede Sayın Kaymakamı ve Sayın Emniyet Müdürüm destekleriyle görev yaptık. Sayın Kaymakamımız bu ilçe için şans; İl Emniyet Müdürümüzde Aydın için şans. Giderken yerimizi Özgür kardeşimize bıraktık. Gözümüz arkada kalmayacak. Şu gök kubbede hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize.” diye sözlerini tamamladı.

“AYTEKİN’E TEŞEKKÜR PLAKETLERİ”

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı İskender Yönden’i eşi, Eski Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin’in eşine çiçek verdi. Kaymakam Yönden ise Aytekin’e bir şilt hediye ederken, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ise Aytekin’e teşekkür plaketi verdi. İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’ta Aytekin’e bir hediye verirken, İlçe Jandarma Komutanı Akgün’da Aytekin’e jandarma teşkilatı adına teşekkür plaketi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.