Didimli Gençler İsteklerini Anlattı

Didimli Gençler İsteklerini Anlattı

Didim’de çeşitli liselerde okuyan ve bir araya gelen gençler, ilçede sosyal ve kültürel anlamda yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak öneri ve isteklerini CHP’li Meclis Üyesi Hatice Gençay’a aktardI.

Didim’de çeşitli liselerde okuyan ve bir araya gelen gençler, ilçede sosyal ve kültürel anlamda yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak öneri ve isteklerini CHP’li Meclis Üyesi Hatice Gençay’a aktardı.

Didim Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen öneri toplantısına CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hatice Gençay’a Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yüksel Tülübaş’ta eşlik etti. Bu etkinliğine bir toplantı olmayıp fikir alış verişi olduğunu ifaden eden Gençay, gençlerin fikir ve önerilerin önemli olduğunu, bu tür öneri toplantılarının gelecek günlerde daha geniş kapsamlı yapılacağını söyledi.

Öneri toplantısında konuşan Gençler ilçede sosyal ve kültürel anlamdaki eksikliklerini dile getirip, Didim’de yaşayanların ve gençlerin boş zamanların vakit geçirebilecekleri yer olmadığını belirterek sinema, tiyatro ve sanatsal anlamda eksiklikleri dile getirdi

Kent meydanının boş olduğunu aksine bu geniş yerde gençler için etkinliklerin olabileceğini, sanat sokakların oluşturulabileceğini, gençler için resim atölyesi, tiyatro kulüplerinin kurulabileceği, gençler arasında çeşitli spor turnuvalarının düzenlenebileceği noktasında bilgiler verdi.

CHP’li Meclis Üyesi Gençay ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Tülübaş gençlerin tüm önerilerini not aldıklarını ve bu tür çalışmaların belediye tarafından belli zaman dilimlerinde yapılması noktasında adımların atılması için Belediye Başkanı Deniz Atabay ile görüşeceklerini dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.