Din Görevlileri Ezan Okuma Ve Kur’an Okuma Yarışması Yaptı

Din Görevlileri Ezan Okuma Ve Kur’an Okuma Yarışması Yaptı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırşehir’de görev yapan din görevlileri arasında Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma yarışmaları Hoca Ahmet Yesevi camisinde yapı...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırşehir’de görev yapan din görevlileri arasında Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma yarışmaları Hoca Ahmet Yesevi camisinde yapıldı.

Jüri üyeliklerini İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Müftü Yardımcısı Şevket Karaca, İHL Meslek dersleri öğretmeni Ahmet Lale, Akçakent İlçe Müftüsü Osman Bayram Latifoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail Koç ve Uzman Vaiz Şevket Şimşek’in yaptığı yarışmalarda hafızlık dalında Mucur Kızıldağ Yeniyapan Köyü Camii İmam-Hatibi Bilal Ağırtopçu birinci oldu. Bayanlar Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında ise Akçakent Yeniyapan Kız Kur’an kursu öğreticisi Nurcan Gider dereceye girdi.

Yarışma sonunda İl Müftüsü Mehmet Şahin, “2015 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan bu yarışmalarda dereceye girenleri tebrik ediyorum, dereceye girmeseler de gelip bu yarışmalarda cesaretlerini ve özgüvenlerini ortaya koyan bütün görevlilerimizi cani gönülden kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.