Diriliş Ertuğrul 66. bölümünde Simon hedefine ulaşabilecek midir?

Diriliş Ertuğrul 66. bölümünde Simon hedefine ulaşabilecek midir?

Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul yarın akşam TRT1'de. Reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Simon hedefine ulaşabilecek midir?

Zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul 66. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Ertuğrul'u kötü bir haber bekliyor. Adeta dünyasını yıkacak olan bu şok gelişme gündeme bomba gibi düşecek. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç'in oynadığı Diriliş Ertuğrul  dizisi 66. yeni bölümü ile 23 Kasım 2016 Çarşamba akşamı Trt1'de ekrana gelecek.


Kılıçların Parıldadığı An…

Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidilmiştir. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal almıştır. Çekilen kılıçlar kınlarına kanlı mı girecek, yoksa kansız mı?
 

Riskli Ortaklığın Bilinmez Akıbeti…

Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum hangi olaylara gebe olacak? Ortaklığa baştan beri karşı olan Ural’ın bu yeni durum karşısında atacağı adım ne? Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında nasıl bir gerilim yaratacak?
 

İki ihtimalin Gizemi…

Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon, ne tür bir oyun içindedir? Turgut’un hayatta kalmasını sağlayan Maria ile Turgut’un ilişkisinde ne tür gelişmeler olacak? Bütün bunlar olurken Bamsı’yla tekme tokat kavga eden Turgut’un Ertuğrul’la ilk karşılaşmasında neler yaşanacak?
 

Yiğidin başından bela eksik olmaz…

Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri nasıl olacak? Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını bekleyen tehlike ne? Sultan’ın bölgedeki gözü olan Ertuğrul Bey’in dünyasını yıkacak olan şok gelişme ne olacak? sorusu Diriliş Ertuğrul 66. bölümünde yanıt bulacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.