Doğan, Gündoğdu Mahallesini Gezdi

Doğan, Gündoğdu Mahallesini Gezdi

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan mahalle gezileri kapsamında Gündoğdu mahallesinde incelemelerde bulundu.Doğan’a mahalle gezisinde Belediye Başkan Yardımcıları ile mahalle muhtarı Çetin Ersoy eş...

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan mahalle gezileri kapsamında Gündoğdu mahallesinde incelemelerde bulundu.

Doğan’a mahalle gezisinde Belediye Başkan Yardımcıları ile mahalle muhtarı Çetin Ersoy eşlik etti. Mahallede tespitlerde bulunan Başkan Doğan ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinlediler. Bölgedeki esnafları da ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar dileyen Doğan daha sonra bölgedeki İZMEK kursiyerlerine de ziyarette bulundu.

Gündoğdu Mahalle gezisinin sonunda teknik ekibiyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Biz, hizmetlerimizi makamdan değil vatandaşlarımızın arasından yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize gelmesine, istekte bulunmasına gerek kalmadan biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızın konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dinlemek hizmetlerin hızlılığı ve verimliliği açısından oldukça yararlı oluyor. Gündoğdu Mahallemizde de tespitlerde bulunduk” dedi.

Yaptıkları tespitlerle mahalleye değere katmaya devam edeceklerine değinen Başkan Doğan, “6 yıldır mahallemize ayrı bir önem verdik. Köy statüsünde olan mahallemize titizlikle yaklaşarak bugün ki durumuna getirdik. Mahallemize yaptığımız çocuk parkları, spor sahası, okulumuza yaptığımız destekler, emekli evi, kadınlar için kurslar, çocuklar için etüt merkezi, mahalle konağı ve sağlık birimi projemizle mahallemize şehrimizin göz bebeği yerlerinden biri haline getirdik. Bölgenin yıllardır kanayan yarası olan şuyulandırma sorununu çözdük. Herkesin memnun olacağı bir şuyulandırma işlemi yaptık. Yapılacak daha birçok işimiz var. Ayrıca cephanelik bölgesindeki gelişmeler de Gündoğdu mahallesine ayrı bir coşku ayrı bir gelişim kazandırdı. Biz, Gündoğdu halkımızın bize göstermiş olduğu inanca ve ilgiye teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da Başkan Doğan’ın mahallelerini ziyaret etmesinden mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.