Doğan: “İktidar Olamayacakları İçin Bol Keseden Atıyorlar”

Doğan: “İktidar Olamayacakları İçin Bol Keseden Atıyorlar”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın köy ziyaretleri sırasında onarılan çeşmelerin açılışını yaptı.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Emirhan, Hasanoğlu ve Eseler köylerinde onarımı tamamlanan...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın köy ziyaretleri sırasında onarılan çeşmelerin açılışını yaptı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Emirhan, Hasanoğlu ve Eseler köylerinde onarımı tamamlanan çeşmelerin açılışını gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış törenlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye meclis üyeleri Mehmet Çetin, Aykut Bozkurt, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışlarda konuşan Başkan Doğan, “Köylerin doğal havasını bozmadan şehir konforuna kavuşturmak için çalışıyoruz. Bizim derdimiz köylere daha çok hizmet getirmektir. Sizlerden dua istiyoruz. Sakın ülkedeki istikrarın bozulmasına izin vermeyin Bekara kadın boşamak kolay derler. Bu günlerde meydanlarda bol keseden atıp tutuyorlar. Nasıl olsa iktidar olamayacaklar ya. Bunu bildikleri için de bol kepçeden atıp tutuyorlar. Bu gün atıp tutanlar 12-13 yıl öncesini ne çabuk unuttular. O günlerde ülkeyi yönetmiyorlar mıydı. Bir tansiyon aletini bile almak için aylarca uğraştığımızı hatırlıyorum. Başında oldukları kurumu batırmadılar mı? Bıçak parası vermeden ameliyat olunamıyordu. Yıllarca o kurumun başında olan kişi bu gün kuru sıkı gibi atıp tutuyorlar. Allah onları eline düşürmesin. Onlar ülkeyi batırırlar. Çünkü onların milletin derdiyle dertlenme gibi bir sorunları yok. Hak hukuku bilerek gece gündüz sizlere hizmet için çalışıyoruz. Asla adaletsizlik yapmayacağız. Oy verdi vermedi gibi bir düşünce içinde olmadık olmayacağız da” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.