Doğançay Gözleme Ve Ayran Festivali Yoğun İlgi Gördü

Doğançay Gözleme Ve Ayran Festivali Yoğun İlgi Gördü

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.Bayraklı ilçesinde düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festival...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bayraklı ilçesinde düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmeye çalışan festival, yoğun ilgi gördü. Turgut Özal Rekreasyon alanında yapılan Gözleme ve Ayran Festivali’nde, ev yapımı gözleme ve ayranlar vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Vatandaşlar festivalde gözlemelerini yerken, çalınan müziklere de eşlik etti. Öte yandan, Bayraklı Belediyesi festivale katılan annelere kırmızı gül hediye ederek Anneler Günü’nü de kutladı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, festivali geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Doğançay’lı annelerimiz binlerce gözlemeyi elleriyle yaptı, ayran hazırladı. Bizler de bu meşhur gözleme ve ayranları halkımıza dağıttık. Çok beğenildi. Hemşerilerimiz müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdi. Bu festivali geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.