DSP Aydın Büyükşehir Adayı Yeter Toz

DSP Aydın Büyükşehir Adayı Yeter Toz

CHP’de yaşanan Aday krizinin ardından Aydın’da DSP hareketlenmeye başladı. DSP Aydın’da seçimlere büyük bir hızla girerken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ‘Yeter Toz’u açıkladı.

CHP’nin eski gücüne yeniden kavuşacağını ve CHP’nin ve lideri Kılıçdaroğlu’nun sol kesimin beklentilerine cevap vermediğini belirten DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, “DSP sadece Aydın’da değil tüm Türkiye’de eski gücüne yeniden kavuşacak. Türkiye’yi pazarlamaya çalışanlardan bu ülkeyi kurtarmak DSP’nin öncelikli görevdir” dedi.

“KILIÇDAROPĞLU ARTIK DEMOKRASİYİ VE DEMOKRATLIĞI SAVUNAMAZ”

“CHP’nin ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık bize göre Recep tayip Erdoğan’dan bir farkı kalmamıştır” diyen DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, “Kendisine protesto eden vatandaşları kovalayan bir CHP Lideri Türkiey’de demokrasiyi ve demokratlığı savunamaz” diye konuştu. Aday adayı olarak yola çıktığı CHP’de yaşanan gelişmelerin hiç hoş olmadığını belirten DSP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yeter Toz, “CHP'de tabana ve seçmene saygı kalmadı. Çocukluğumdan bu yana içinde olduğum partim DSP’ye yani asıl yuvama dönmüş olmaktan çok mutluyum. Mevcut CHP zihniyeti solcuları şaşırtmıştır. Tabana saygı gereği DSP’ye geçtim. Maalesef tabana ne saygı ” diye konuştu. Seçmenin Ecevit ve siyasi mirasını mum ışığı ile aramaya başladığını ve bugün ülkenin içine düştüğü durumda buna çok büyük ihtiyaç duyulduğunu belirten DSP İl Başkanı Cemil Köroğlu “Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni Yeret Toz hanımefendi ile alacağımıza inancım tamdır, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.