DSP Lideri Türker'de Başkan Kamacı’ya Destek Ziyareti

DSP Lideri Türker'de Başkan Kamacı’ya Destek Ziyareti

DSP Genel Başkanı Masum Türker yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Didim’i ziyaret etti.

Türker’i Didim Belediye Başkanı ve DSP Didim Belediye Başkan adayı Mümin Kamacı ve partililer Dalyan kavşağında yaklaşık 500 araçlık konvoyla karşıladı. DSP Genel Başkanı Masum Türker yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Aydın’da Didim’i ziyaret etti. Türker’i Didim ziyaretinde DSP Aydın il başkanı Cemil Köroğlu ve Aydın büyükşehir belediye başkan adayı Yeter Toz eşlik ederken, Türker ve beraberindekiler Didim Belediye Başkanı ve DSP Didim Belediye Başkan adayı Mümin Kamacı ve partililer Dalyan kavşağında karşıladı.

“TÜRKER KONVOYLA KARŞILANDI”

Başkan Kamacı ve 500 araçtan oluşan konvoyu Türker’i karşılamadan önce Didim Merkez, Akköy, Akyeniköy ve Balatta konvoy turu düzenledi. Ardından Dalyan kavşağına geçen DSP konvoyu DSP Lideri Türker’i karşıladı. Başkan Kamacı Türker’e çiçek vererek karşıladı. Konvoy daha sonra Akyeniköy üzerinde Didim merkez hareket etti. Didim’e gelen DSP Lideri Türker, Başkan Kamacı ile şehir merkezini gezerek halkı selamladı. Ardından DSP Didim Merkez seçim bürosu önünde toplanan binlerce Didimliye seslenen Türker konuşmasında Belediye başkanı Mümin Kamacı’ya sahip çıkılmasını isteyerek “Halkın isteğini yerine getireceğiz. Hem de halkla yürüyecek herkese Didim’in ilacını var etmeye devam edeceğiz. Biz demokratik solcuların babası, öğretmeni her şeyi diyor ki O’nun için ‘Bir Özgürlük tutkunu’… Bizim de sizinle şu an beraber olmamızın nedeni, birden bire baronların karar verip devre dışı bırakmak istedikleri, Halk çocuğuna özgürlük isteyen bağımsız davranan baronlara değil zenginlere değil kim olursa olsun halka hizmet eden Mümin Kamacı’ya sahip çıkın.”dedi.

“DİDİM’DE DSP SEÇİMLERİ KAZANIYOR, HAYIRLI OLSUN GENEL BAŞKANIM”

Ardından konuşan Didim Belediye Başkanı ve DSP Didim Belediye Başkan adayı Mümin Kamacı “Didim’in İlacı, Mümin Kamacı” sloganları altında konuşarak “Ben Didimlilerle beraberim, bu memleketin çocuğuyum ve bu halkın içerisinden gelen biriyim. Bize dediler ki sen aday değilsin ve bizim dışımızda ve Didimlilerin dışında bir karar verdiler ve dediler sen yoksun. Ama sevgili Genel Başkanım bu güzel insanlara bu halka hiçbir şey sormadılar. Sizler burada kendi arkadaşınıza Didim’e hizmet edecek bizimle burada önümüzdeki 5 yıl çalışacak olan arkadaşınıza size sormadan olmaz dediler. Ama arkadaşlar az kaldı; 12 gün sonra herkes ne yaptığını anlayacak ve o mesajı sizler Didim’den Ankara’ya en güzel şekilde göndereceksiniz. Ben bunu biliyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Genel başkanımız ilk kez ziyaret etti. Güzel kalabalıkla yüzümüzü ağarttığınız için teşekkür ediyorum. Bizler de bizi onurlandıran değerli Genel Başkanımıza armağan gönderiyoruz. Didim’de DSP seçimleri kazanıyor, hayırlı olsun Genel Başkanım.”sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.