‘Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı’

‘Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı’

Yazar Ömer Yılmaz İnanç’ın Mustafa Sarıgül’a ithafen yazdığı, ‘Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı’ isimli kitabın başlığı Nazilli’de ‘Siyasi Slogan’ haline geldi.

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere 4 ay kala AK Parti ve CHP’nin Nazilli Belediye Başkan Adayları belirsizliğini korurken, seçime muhalif olarak katılacak partilerin adaylarından önce sloganları netleşmeye başladı. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar, AK Parti’nin yerel seçimlerde kullanacağı sloganlardan birisinin ‘Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı’ olduğunu tespit etti.

• AK PARTİLİLER BOŞ DURMUYOR

İşyerleri ve kahvehanelerde bir araya gelerek Nazilli Belediye Başkan Adayı’nın belli olmasını bekleyen AK Partililer boş durmuyor. Aday belirleme sürecini ‘slogan’ hazırlayarak geçiren bir kısım AK Partili, MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın hizmet dönemiyle ilgili birbirinden ilginç slogan hazırladıklarını belirttiler. Sır gibi saklanan sloganlardan sadece bir tanesini Site Editörümüz M.Şevket Altınayar ile yayınlanması koşuluyla paylaşan partililer, partinin özellikle gençlik kollarının sloganlar üzerinde yoğunlaştığını ve birbirinden ilginç sloganların seçim döneminde kullanılacağını ifade ettiler. AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen ise konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini belirterek, “Sadece şunu söyleyebilirim. Nazilli 1 Nisan’da AK belediyecilik hizmetleriyle tanışacak” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum