Dumlupınar Mahallesi "EVET" dedi

Dumlupınar Mahallesi "EVET" dedi

Referandum çalışmaların hız kesmeden devam eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, Dumlupınar mahallesindeki kahvehanede parti temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Nisan ayında yapılacak halk oylamasının önemini anlatan İlçe Başkanı, "16 Nisanda Milli irade kazanacak, Türkiye kazanacak, Nazilli kazanacak" dedi. 

Referandum çalışmaları kapsamında günler öncesinde sahaya inen AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının dünkü durağı Dumlupınar Mahallesi oldu. Partinin mahalle temsilcisi, partililer ve vatandaşlarla bir kahvehanede buluşan İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, 16 Nisan'da yapılcak olan Cumhurbaşkanlığı sistemini detaylı bir şekilde anlattı. Saatler süren mahalle toplantısında vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Satılmış, referandum çalışmalarında parti temsilcilerinin üstleneceği görevlerin önemine dikkati çekti. Yeni sistemin muhalifler tarafından çarpıtıldığını, ancak milletin ferasetine inandıklarını ifade eden Ramazan Satılmış, "Halk oylamasıyla ilgili vatandaşlarımız 16 Nisanı bekliyor. Bazı kararsız vatandaşlarımızın evet demesi için bu seçmenlerimizle sıcak temas içerisinde olacağız. Yola çıktığımız ilk günden beri Aydın'da hedefimiz 'Evet'i 'Hayır'dan bir fazla çıkarmak. Bunun için gayret ediyoruz. Nazilli'de olumlu bir netice elde edeceğimize inanıyorum. Yeni sistemde milletin doğrudan seçtiği mecliste milletvekilleri, eski sisteme göre etkin ve güçlü hale gelecek ve yasamayı hazırlayacak olan milletvekilleri daha donanımlı ve güçlü olacak." dedi.

"MİLLİ İRADE, TÜRKİYE VE NAZİLLİ KAZANACAK"

CHP'nin insanları yanıltarak kampanya yapmasına anlam veremediğini belirten Ramazan Satılmış, seçilme yaşı polemiğine de son noktayı koydu. Muhaliflerin halkı yanlış bilgilendirdiğinin altını çizen Satılmış,  "Seçilme yaşı İngiltere 18, Avusturya 18, Avustralya 18, Kanada 18, Danimarka 18, Macaristan 18, Malta 18, Hollanda 18, Portekiz 18 toplamda dünyada 51 ülke seçilme yaşını 18 olarak belirlemiş durumda. Avrupa'da en yaygını 18 yaş. Sandıktan korkanlar, Milletin ferasetine, basiretine yeterince inanmayanlar, dolayısıyla Milleti yanıltmaktan öteye gidemezler. Milli iradeyi küçümseyenler kaybedecek. 16 Nisanda Milli irade kazanacak, Türkiye kazanacak, Nazilli kazanacak." şeklinde konuştu.

Nazilli İlçe Teşkilatının 16 Nisan Halk oylamasının gerçekleşeceği güne kadar, kapı kapı dolaşıp "EVET"i anlatacaklarını belirten İlçe Başkanı, referandumda Nazilli halkının vereceği karara güvendiklerini dile getirdi. Çay ikramlarıyla devam eden toplantı bitiminde mahalle sakinleri evet yazılarıyla hatıra fotoğrafları çekildi. 

84464e4b-042f-4f23-81bf-2c38769a231f.jpg

20800bf3-5082-4d66-a82f-b3361ba65de1.jpg

91fe41cc-2af1-4efa-998e-fe3b332af514.jpg

f912456b-09c9-4a3d-a8fb-8dd589893a08.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.