Dündar Öğrencilerle Badminton Oynadı

Dündar Öğrencilerle Badminton Oynadı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’ndeki Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle badminton oynadı.Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Okulu’nu z...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’ndeki Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle badminton oynadı.

Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, okul bahçesinde badminton oynayan çocuklara eşlik edip onlarla bir süre oynadı. Ardından okulu gezerek incelemelerde bulunan Dündar, okul müdürü Abdülhamit İspir’den ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Okulu’nun çevrede ulaşım imkanı olmayan, taşımalı sistemin bulunmadığı yerlerdeki çocukların eğitim-öğretim gördüğü bir okul olduğunu belirten İspir, “Okulumuz bu yönüyle baktığınız zaman bir Türkiye mozaiği. Her kesimden öğrencimiz var. Oldukça da başarılılar. Bu çocuklarımızın sosyal faaliyetler gerçekleştirip enerjilerini atabileceği yerlerimiz yok. Başkanımızdan bu konuda bize yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak ilçede 200’den fazla okulun ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Bizler, yalnızca Osmangazi ve Bursa’nın değil, milli eğitim tarihinin tek çatı altındaki en büyük okulu olan, yurt dışından öğrencilerinde eğitim göreceği Uluslararası Murat Hüdavendigar Lisesini, önümüzdeki dönem inşallah eğitime açacağız. Bunun dışında geçtiğimiz hafta Mehmet Akif Mahallesi’nde toplam 4 bin 915 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan 26 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nun temelini attık. Onu da, inşallah 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına yetiştireceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.