Duygusal Hemşireler Günü Töreni

Duygusal Hemşireler Günü Töreni

“12 Mayıs Hemşireler Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde düzenlenen Hemşireler Günü etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.Hastanedeki görevlerinden farklı zamanlar...

“12 Mayıs Hemşireler Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde düzenlenen Hemşireler Günü etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

Hastanedeki görevlerinden farklı zamanlarda emekli olan hemşirelerin de unutulmayarak kendilerine teşekkür plaketi verildiği etkinlikte Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde Başhemşire Yardımcısı olarak yıllarca görev yapan emekli Hemşire Havva Coşkun’un plaketini aynı hastanede görev yapan ve oğlu olan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Serdar Coşkun’dan aldığı sırada duygusal anlar yaşandı.

Böyle güzel bir günde unutulmayarak davet edilip plaket verildiği için teşekkür eden emekli Başhemşire Havva Coşkun, oğlunun kendisine plaketi vermesinden dolayı ayrıca mutlu olduğunu belirterek bu sürprizi kendisine hazırlayan Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Tamer Kutlu’ya teşekkür etti.

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Köksal’ın da katıldığı törende ayrıca başarılı hemşirelere de teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.