Ece Türkiye 2 Yeni Projesini Tanıttı

Ece Türkiye 2 Yeni Projesini Tanıttı

Yedincisi gerçekleştirilen ’ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü’nde, AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörleri biraraya geldi. Toplantıda ECE, Türkiye de 2 yeni proje...

Yedincisi gerçekleştirilen ’ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü’nde, AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörleri biraraya geldi. Toplantıda ECE, Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ’ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü’, AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörlerini ağırladı. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann’ın yanı sıra, şirketin diğer üst düzey yöneticilerinin de katıldığı toplantının konuk konuşmacısı ise, Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner oldu. Toplantıda ECE Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı.

İSTANBUL’DA AQUA FLORYA

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Aqua Florya, içerisindeki üst düzey markalar, önemli sayıda seçkin restoranlar ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu ile İstanbullular için benzersiz bir alışveriş ve eğlence destinasyonu. ECE Türki-ye olarak Aqua Florya’yı yönetim portföyümüze katıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ziyaretçilerimize kaliteli bir alışveriş deneyimi sunarak bu eşsiz Alışveriş Merkezi için yüksek katma değer yaratmayı umuyoruz” dedi.

İZMİR’DE MAVİBAHÇE

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann ikinci projeleri olan İzmir Mavişehir ile ilgili olarak ise “Karşıyaka’da önemli bir konumda bulunan MaviBahçe, şehrin en seçkin konut yerleşimlerinin merkezinde yer alıyor. Alışveriş Merkezi, müşterilerine aşina oldukları “yaşam tarzını” sunacak. Prestijli etkinlikler ve yüksek kalitede yönetim hizmetlerimizle, MaviBahçe’yi şehrin simgesi olarak konumlandırıyoruz” dedi.

Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özel, “Alışveriş Merkezinin mimarisinde, İzmir’in geleneksel evleri, köprüleri ve yeşil bahçelerinden ilham aldık. Ziyaretçilerimiz, MaviBahçe’de konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayacak, ferah meydan ve teraslarda arkadaşları ve aileleriyle keyifli vakit geçirecekler. Aralarında Beymen, LC Waikiki, TeknoSA ve Fun Time’ın da yer aldığı pek çok önemli ve bilindik markanın MaviBahçe’de yer alacaklarını şimdiden söyleyebiliyoruz. Alışveriş Merkezi’nin yönetimi için ECE Türkiye ile işbirliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.