“Eczacılar Haftası” Etkinlikleri Bilgilendirme Broşürleri Dağıtılması İle Başladı

“Eczacılar Haftası” Etkinlikleri Bilgilendirme Broşürleri Dağıtılması İle Başladı

Bilecik’teki 14 Mayıs “Eczacılar Haftası” etkinlikleri, kurulan stantta vatandaşlara dağıtılan ‘İlaç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler’ broşürünün dağıtılması ile başladı.Türkiye Eczacılar Birliğ...

Bilecik’teki 14 Mayıs “Eczacılar Haftası” etkinlikleri, kurulan stantta vatandaşlara dağıtılan ‘İlaç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler’ broşürünün dağıtılması ile başladı.

Türkiye Eczacılar Birliği’ne bağlı 9. Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası Bilecik İl Temsilcisi Eczacı Seval Taşkın, yapılan etkinliklerle ilgili açıklamasında, bilimsel eczacılığın 176’ıncı yılını kutladıkları bu hafta da ilaç ve eczacılıkla ilgili Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası olarak bir takım aktiviteler gerçekleştirdiklerini belirtti. Taşkın,”Akılcı ilaç kullanımı ve halkımızın ilaç ve eczacılıkta ilgili merak ettiği her türlü konuda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri ve ilimiz eczacıları soruları cevaplandırmaktadır. Bu etkinlikler çerçevesinde 14 Mayıs 2015 saat 10.00’da Cumhuriyet meydanı Atatürk büstüne çelenk koyma ve basın açıklaması yapılacaktır. Mesleklerini her türlü sıkıntıya göğüs gererek gururla icra etmiş ve etmeye devam edecek olan tüm eczacıların Eczacılık haftasını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

Eczacı Seval Taşkın’ın konuşmasının ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri etkinlik kapsamında hazırlanan stantlarda halkı bilgilendirerek broşür dağıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.