Efeler Belediyesi Fotoğraf Atölyesi Sona Erdi

Efeler Belediyesi Fotoğraf Atölyesi Sona Erdi

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoğraf Atölyesi sona erdi. Atölyeyi başarı ile tamamlayan sanatseverler sertifikalarını Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın elinden aldı.

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoğraf Atölyesi sona erdi. Atölyeyi başarı ile tamamlayan sanatseverler sertifikalarını Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın elinden aldı.

Efeler Belediyesi bünyesinde 25 Şubat tarihinde yoğun katılımla başlayan Fotoğraf Atölyesi’nin son toplantısı Efeler Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Murat A. Çiçek, Dr. İsmail H. Ertin, Av. Akın Yakan olmak üzere 3 eğitmen tarafından verilen eğitimleri başarı ile tamamlayan 90 sanatsevere katılım sertifikaları Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tarafından verildi.

"BOYNUNDA FOTOĞRAF MAKİNESİ İLE GEZEN TURİSTLERE ÖZENİYORUM"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, boynunda fotoğraf makinesi ile gezerek fotoğraf çeken turistlere özendiğini ifade ederek, "Yaşamımızın sonuna kadar her alanda öğreneceğimiz çok şey var. 35 yıl önce başladığım siyaset yaşantım içerisinde her gün siyasetten bile yeni bir şey öğrendiğimi biliyor ve hissediyorum. Fotoğraf yaşamımızın her anında olan bir dal. Yaşlı yabancı turistlere hep özenirim. 80-90 yaşlarına gelmelerine rağmen, o yaşta dahi boyunlarındaki fotoğraf makineleri ile gittikleri her yerde fotoğraf çeken, o çektikleri fotoğrafı görerek göstererek haz alan insanlar benim çok hoşuma gidiyor. 2 buçuk aydır verilen bir eğitim sürecinden geçtiniz. Bu konuda bu eğitime katılmayan vatandaşlardan ve benden çok daha farklısınız. Fotoğraf anın durdurulması anlamına gelen bir tanım. Hepimizin elinde mutlaka geçmişime yönelik her türlü anımızın yakalandığı, fotoğraflar vardır. Onlara bakarak geçmişi yad eder, bundan haz duyarız. Sizler bilimsel olarak edindiğiniz bu bilgilerle artık yaşamınız boyunca bir çok anınızı çok daha güzel karelerle yakalama fırsatına sahip olacaksınız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

"EĞİTİM PROGRAMIN SÜRMESİNİ İSTİYORUZ"

Fotoğraf Atölyesi etkinliklerinin devam etmesini isteyen sanatseverler, "Bizler burada çok güzel şeyler öğrendik. Kimimiz öğrenmeye sıfırdan başladı, kimimiz bilgisine bilgi kattı. T.C. Efeler Belediyesi’ne böyle bir imkanı sunduğu için çok teşekkür ederiz. Bizler bu eğitim programının devam etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Sanatseverlerden gelen bu istek üzerine Başkan Özakcan, "Elbette, biz Efeler Belediyesi olarak vatandaşımızın her türlü istek ve talebini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu konuyu da gerekli birimimiz ele alarak devamlılığını sağlamak için gerekli çalışmaları yapacaktır. İlginiz için teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Özakcan konuşmasının ardından fotoğraf atölyesine katılıp, eğitimi başarı ile bitiren 90 sanatsever katılım sertifikalarını Başkan Özakcan’ın elinden aldı. Sertifika töreni sonrasında 3 eğitmen ve sanatseverler son kez toplanarak seçtikleri fotoğrafları teknik ve estetik yönden inceleyerek yorumlar yaptılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.