Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Efeler Belediye Meclisi, 2015 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Efeler Belediyesi, Meclis Salonu'nda Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığındaki toplantıya AK Partili Meclis Üyesi Rıza Posacı mazereti nedeniyle katılmadı. Meclis, Efeler Belediyesi görev ve sorumluluk alanında kalan muhtarlıkların ihtiyaçlarının karşılanması için aylık 200 TL yardım yapılması kararını, incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale etti. 22 gündem, 2 gümdem dışı olmak üzere 24 maddenin görüşüldüğü mecliste, gündem maddeleri incelenmek üzere gerekli komisyonlara havale edildi.

KOMİSYON VE BİRLİĞE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Mecliste Efeler Belediyesi Denetim Komisyonu ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne üye seçimi yapıldı. Efeler Belediyesi Denetim Komisyonu'na CHP'den Sıdıka Fahlioğulları, İsmail Türkbay, Fikri Aydın, MHP'den Mustafa Tolan, AK Parti'den Ramazan Subaşı seçildi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne üye olunmasının kabul edildiği toplantıda birliğe üye olarak CHP'den Gandeher İlhan, Halis Günday ve Barış Altıntaş seçildi.

MUHTARLARA DESTEK VERİLECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Aydın Belediyesi döneminde muhtarlara verilen su ve internet desteğinin geri çekilmesinin ardından, Efeler Belediyesi'ne bağlı muhtarlar Özakcan'dan sözlü ve yazılı olarak yardım talebinde bulundu. Muhtarların taleplerine karşılık, muhtarların istekleri meclisin gündem maddeleri arasına alındı. Belediyeler Kanunu 9. Maddesi gereğince, Efeler Belediyesi bünyesinde bulunan 83 mahalle muhtarlığına, aylık 200 TL'yi geçmemek şartıyla elektrik, su, ısınma, iletişim, bilgi işlem ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarının karşılanması yardım yapılması kararı, incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumu 6 Ocak Perşembe günü saat 18.00'da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.