Efeler Mesut Ağabeylerini Bağrına Bastı

Efeler Mesut Ağabeylerini Bağrına Bastı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan 7’den 70’e herkesin gönlünde yer edinmeyi başarıyor.

Toplumun bütün kesimlerine hitap etmeyi başaran, siyasi tecrübesi ve bilgi birikiminin yanı sıra insan sevgisi ile de kendinden söz ettiren Başkan Özakcan’a vatandaşlar tarafından “ bulunduğu her ortamı dolduran gerçek bir insan, o halktan biri, halkın başkanlığını hak eden biri“ yakıştırmaları yapılıyor.

Bir yıl önce Aydın’ın büyükşehir olması ile kurulan Efeler Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan M. Mesut Özakcan, resmi bayramlarda protokoldeki yerini alırken, başkanlığa geldiği ilk günden buyana da vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardı. Yaklaşık haftada bir gün ilçe sınırlarındaki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özakcan, toplumsal sorunlara yaklaşımı, sevgisi ve samimiyeti ile her yaştan insanın sevgisini kazandı. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine halkını düşünen, halkıyla bir raya gelmekten çekinmeyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden oldukça memnun.

Başkan Özakcan’ı içlerinden biri gibi görüp, ağabey gözüyle baktıklarını ifade eden Efeler ilçe halkı, “Mesut başkanımız daha önce de TBMM’de milletvekili olarak bizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı çalışmalara imza attı. 1 yıldan bu yana da belediye başkanlığı görevini sürdürüyor. Kendisini içimizden biri olarak görüyor ve yabancılık çekmiyoruz. Her zaman kapısı bize açık, dertlerimizi dinliyor ve çözümler üretiyor. Halk olarak bizler ona bu samimiyetine karşılık ‘Efeler’in Mesut ağabeyi’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendisine her kesimden her yaştan gösterilen sevgi ve ilgiyle ilgili olarak Başkan Özakcan, “Siyaset, vatandaşla gönül bağı kurmak ister. Siyaset, insanların yüreğine dokunmak ister. Bunları yapabildiğimiz sürece, bu makamlarda, en önemlisi de insanların gönlündeki taht makamında yerinizi alırsınız. Vatandaşımızın, büyüklerimizin, çocuklarımızın gözünden, gönüllerinden düştüğümüz gün, bu makamlar bize ağır gelir. Hayattaki amacım koltuk sevdası değil, gönül sevdasıdır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.