Efsad Tarafından Düzenlenen 11. Fotoğraf Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Efsad Tarafından Düzenlenen 11. Fotoğraf Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) tarafından düzenlenen 11. Fotoğraf Haftası etkinlikleri devam ediyor.Etkinlikler kapsamında düzenlenen “Odunpazarı” konulu Foto Maraton Yarışması ise birçok f...

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) tarafından düzenlenen 11. Fotoğraf Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen “Odunpazarı” konulu Foto Maraton Yarışması ise birçok fotoğrafçıyı bir araya getirdi. Pazar günü tarihi Odunpazarı bölgesini fotoğraflayan sanatçılar, çektikleri fotoğrafların bazılarını anında baskı yapıp sokakta sergileyince turistlerin de ilgi odağı oldular. Pazar akşamı ise usta fotoğrafçı Osman Bülent Demirağ, “İpekyolu Ülkeleri” adlı gösterisini fotoğraf severler ile paylaştı. Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Çin’i içine alan 17 bin683 kilometrelik güzergâhı karayolu ile gezerek fotoğraflayan Demirağ’ın gösterisi büyük beğeni topladı. Sanatçı yoğun istek üzerine Hindistan gezisinde çektiği fotoğraflardan oluşan bir gösteri daha yaptı. Katılımcıların sorularını da cevaplandıran sanatçı, mühendislik yaşamını tamamlayıp nasıl bir gezgin fotoğrafçı olduğunu, bugüne kadar 5 kıtada 71 ülkeyi sırt çantası ve karayoluyla dolaştığını anlattı.

Gösterinin sonunda EFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysan, Osman Bülent Demirağ’a teşekkür belgesi verdi. Eskişehir Fotoğraf Haftası etkinliklerinin 16 Mayıs tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.