Ege Et’in 9. Şubesi Miting Havasında Açıldı

Ege Et’in 9. Şubesi Miting Havasında Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ege Et’in 9. şubesini Didim’de hizmete açtı.

Açılış öncesinde Aydın BŞB Bayan Mehteran Takımı’nın mehter dinletisi Didim halkı tarafından beğeniyle karşılık bulurken, sucuk ekmek ikramının da yapıldığı açılışa yaklaşık 2 bine yakın vatandaş katıldı.Didim’de miting havasında açıldı. 26 Mayıs Salı günü saat 18:00’de Belediye Parkı önünde otopark alanında yapılan açılışa CHP Aydın Milletvekili ve vekil adayı Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın Milletvekili adayları Fatih Atay ile Tayfun Talipoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli hazır bulundu. Çerçioğlu Didimlilerin akışları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıktı. Açılış öncesinde Aydın BŞB Bayan Mehteran Takımı’nın mehter dinletisi Didim halkı tarafından beğenildi.Açılışta ilk konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, açılışa katılan Aydın BŞB Başkanı ve Milletvekillerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlarken “İçimizden yüreğimizden geldiği gibi bir kez daha haykırmak istiyorum sizlerle beraber 7 Haziran günü Ege’den bir Başbakan çıkarıyor muyuz, çıkarmıyor muyuz? (Evet) İşte örgüt işte halkımız hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

“HER ZAMAN FAKİR FUKARA GARİP GURABANIN YANINDA OLDUK”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Bugün sizlerle beraber Ege Et’in 9. Şubesinin açılmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sağ olun var olun. Buraya gelmeden önce Belediyeye uğradım. Sayın Başkanla beraber Didim için yaptığımız ve yapacağımız projelerinden üzerinden geçtik. Sayın Başkan dedi ki ‘sayın Başkanı Liman caddesinin asfaltını ne zaman başlıyorsunuz ’dedi ve dedim ki ‘haftaya başlıyorum hiç endişe etmeyin.” Dedim. Şu anda bütün ekiplerimiz Akbük’te, Akbük’ün asfaltlama işlemini tamamlıyoruz. Hemen turizm sezonu açılmadan Didim’i de yetiştireceğim, hiçbir endişeniz olmasın. Bizler sizlere söz vermiştik. Altyapı üst yapı bunların hepsine başladık ama ben her yerde söylüyorum; benim en önemlisi sosyal belediyecilik. Biz her zaman fakir fukara garip gurabanın yanında olduk; olmaya da devam edeceğiz. Eğer Büyükşehir Belediyesi Didim’de varsa karnı aç kimse yatağa girmez. Hiç kimse soğuktan üşümez, hiçbir çocuk soğuktan üşüyerek hayatını kaybetmez. Ama onlar var ya onlar yoksulluk nedir bilmezler. Onlar 5 yıldızlı otellerde iftarlarını açarlar. Bakın biz Büyükşehir Belediyesi olarak Halk ekmeği başlattık. Artı fakir fukara garip guraba namerde muhtaç olmasın diye ücretsiz ekmek dağıtıyoruz; neden ücretsiz ekmek dağıtıyorsunuz diye kapımıza müfettişler dayandı Aydın Valisi tarafından… Yuhlamak yok asla yok bize yakışmaz. Bize yakışan 7 Haziran’da sandıkta 5’i göstermek.” dedi.

“ALIŞ VERİŞİ BURADAN YAPIN AYDIN ÜRETİCİSİNE DESTEK OLUN”

Ege Et’in durumuyla ilgili de konuşan Başkan Çerçioğlu “Mezbahamız Çine’de; Çine’deki yerli büyükbaş hayvanlarımızı toplayarak besicilere destek oluyoruz. Bizim Sloganımız üreticiye destek olmak. Çiftçiyi kalkındırmak; çünkü çiftçinin cebinde yangın var yangın; girdi maliyetleri o kadar yüksek ki, biz destek oluyoruz. Üreticiden halka direk hizmet; ve bu Ege et şubemizde yine çiftçi kooperatifimizin Ör-Koop’un ürünleri peynir-yoğurt ve benzeri ürünleri satılacak. En kaliteli hijyenik ve ekonomik olarak hizmetinizde; buradan alış veriş yaptığınızda Aydın çiftçisine destek olacaksınız; bizim de amacımız bu.” diye konuştu.Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Ege Et’in Didim Şubesi kurdela kesimiyle hizmete açıldı. Açılış sonrasında Başkan Çerçioğlu sucuk alırken, Belediye Başkanı Atabay ise Ör-Kop peynirinden aldı. Açılış sonrasında halka ücretsiz sucuk-ekmek ve ayran ikram edildi.

20150527aw426136_05.jpg

20150527aw426136_08.jpg

20150527aw426136_02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.