Ege'de dehşet anlar!

Ege'de dehşet anlar!

Tarım işçilerinin sazlıkta, içerisinden kötü kokular geldiğini fark edip polise haber verdiği valizden, kadın cesedi çıktı. Yine Menemen'de otel odasında tavana asılı bir kadın cesedi daha bulundu.

Seyrek Mahallesi yakınlarında tarlada çalışan mevsimlik tarım işçileri, dün akşam saatlerinde bölgedeki sazlık alanda, kötü kokular gelen bir valiz bulunca polise haber verdi. Gelen ekipler, valizi açtıklarında kadın cesediyle karşılaştı. Çeşitli bölgelerinde kanlı ve derin yaralar bulunan ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kadının kimliğini belirlemeye çalışan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

OTELDE ASILI BULUNDU

Dün akşam saatlerinde, Menemen Belediyesi merkez binası yakınlarındaki bir otelin personeli, girdikleri bir odada, boynundan urganla tavana asılı kadın cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışmada cesedin kimliğini belli eden bir ize rastlamadı. Polis, kadının otele kimliksiz nasıl girdiğini araştırırken, ceset, otopsi ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.