Eğitim-iş Didim Temsilciliğ’inin Açılışı Yapıldı

Eğitim-iş Didim Temsilciliğ’inin Açılışı Yapıldı

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (Eğitim İş) Sendikası Didim Şubesinin yeni yeri düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir, Eğitim-İş Nazilli, Karacasu, Bozdoğan, Söke, Çine, Karacasu Temsilcilikleri Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Eğitim-İş Didim Temsilcilik Başkanı Yavuz Aydoğdu, “17 Ekim 2005’te kuruluşunu gerçekleştiren sendikamız,10 yıllık sürede, eğitim çalışanlarının, tüm emekçilerin, günden güne yoksullaşan halkımızın ve karanlığa sürüklenen ülkemizin umudu haline gelmiştir. Eğitim-İş’in mücadele alanı içinde olması ülkemiz ve ulusumuz açısından çok büyük bir anlam ve önem taşımaktadır. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için bütün misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Açılışta konuşan Eğitim-İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir ise, "Eğitim-İş sendikası, Atatürk’e ve devrimlerine yürekten bağlı adalet, eşitlik, özgürlük gibi evrensel değerleri kendisine ilke edinmiş bir emek örgütüdür. Emeği en yüce değer sayıp, cumhuriyetin kazanımları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinden ödün vermeyerek, laik, bilimsel, demokratik ve parasız eğitim talebimizle, bağımsız sendika, tam bağımsız Türkiye idealiyle her geçen gün daha da güçleniyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.