EKER, KILINÇ VE ALICIK’I ELEŞTİRDİ

EKER, KILINÇ VE ALICIK’I ELEŞTİRDİ

Nazilli’li Gazeteci Erdoğan Eker son yazısında AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı eleştirdi.

Nazilli’li Gazeteci Erdoğan Eker son yazısında AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı eleştirdi.

* * *

İŞTE ERDOĞAN EKER’İN O YAZISI

* * *

2 KONU 2 YORUM!

Son günlerde Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç‘a yönelik ölüm ve tehdit içeren haberler basında sıkça yer aldı.

Sayın vekile bu insanların işi gücü kalmadı da neden sizinle mi uğraşıyorlar diye düşünmüyor da değilim. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizde sizin gibi görev yapan 550 milletvekili var. Niye bunların hiçbiri değil de siz, bunu bir türlü anlayamadım!

İnancı olan insansınız. Aselsan’da çalışmıyorsunuz! Milli İstihbarat birimlerinde görev yapmıyorsunuz! Sizde gizli şifreler, bilgiler de yok, bu insanlar sizi niye öldürmek istesin, tehdit etsin ki?

Siz hizmet insanısınız. Millet sizden hizmetler bekliyor. Siz bırakın bunları sayın vekil. Şu Nazilli’deki polis okulumuzun son durumu nedir? Hala bir tık yok! Bizlere bilgi verin. Bizler de kamuoyunu bilgilendirelim. Bu kadar huzursuz olmanıza gerek yok… Sayın Süleyman Demirel’in ‘’İt ürür kervan yürür’’ sözünü unutmayın. Isıracak köpek dişini göstermez denir. Ben ülkemde bu tür yollardan amacına ulaşan bir kişiyi hatırlamıyorum. Allah her zaman doğrunun yanındadır.

Hem merak ettim sayın vekilim, bu tehdit mesajının size 24 Kasım’da Ankara’da Sayın Başbakanın toplantısında iken gerçekleştiğini öğreniyoruz. Neden hemen olay mahallinde Ankara’da savcılığa gitmediniz de 6 gün sonra Nazilli’de geldiğinizde Cumhuriyet savcılığına gittiniz? Prosedür bu mudur? Bilmiyorum.

Endişeli içinde olmayın. Sayın Vekil Allah sizi çocuklarınıza ve milletimize bağışlasın. Kem gözlerden korusun. Sizin kimseye kötülüğünüz yok ki herkesten dualar alıyorsunuz. Öyle değil mi? Bunlar sizi elbette korur yeter ki siz vicdanen müsterih olun.

ÇIK ARADAN ALICIK…

MHP milletvekili aday adayları geçenlerde Kahve durağında Nazilli basın mensuplarına sabah kahvaltısı verdi. 25’e yakın basın mensubu kahvaltıya katıldı. Gayet güzel bir sohbet ortamı yaşanıp, karşılıklı soru cevapların yaşandığı bir anda Nazilli Belediye Başkanı Sayın Haluk Alıcık da kahvaltıya katıldı.

Kahvaltı o saatten sonra Haluk Alıcık’ın icraatın içinden programına döndü. Sayın Alıcık aldı sazı eline, o çaldı, gazeteciler dinledi de dinledi…

Oysa hangi partiden olursa olsun belediye başkanları adayların bu tür toplantıları fırsat bilip sazı eline almaz. Adaylarla gazetecileri baş başa bırakırlar. MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Özcan’ın yaptığı gibi.

Her zaman olduğu gibi Alıcık bu süreçte bile; partideki tek adamlılığını kimseye bırakmak istemiyor. Her yol bana çıkar anlayışıyla hareket etmekte kararlı görünüyor…

Başkan diğer siyasiler gibi tavşana kaç tazıyı tut politikasını da inceden çok iyi uyguluyor. Bu yetmiyormuş gibi Alıcık ulu orta yok şu partinin, yok bu partinin de Nazilli’de adayları olmalı gibi yorumlarla gündem yaratmaya çalışıyor. Bu konuşmalarıyla densiz gazetecilik örneği veriyor... Bunlar sizin işiniz değil ki Sayın Başkan. Her işiniz bitti de sıra böyle fuzuli işlere el atmanıza mı geldi?

Sayın Başkan Alıcık; böyle siyasi polemiklerin içinde olmayın. Belediye başkanı olarak Nazilli’de yapacağınız işler bitti mi yoksa?

O gazetecilerin bulunduğu o toplantıda genel başkan gibi açıkladığınız Aydın 2 sıra milletvekili Nazilli’den olacak sözünüz gerçekleşmezse ne olur hiç düşündünüz mü? Aydın’da MHP’den 27 aday adayı olduğunu unutmayalım. MHP teşkilatı Atça ve Nazilli’den oluşmuyor. Sayın Ali Uzunırmak’ın liste başı olmayacağını sanıyorum. Eğer liste başı olursa ikinci sıranın da Nazilli’ye verileceğini düşünmüyorum. Siz ne dersiniz bilmiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum