Ekmek kavgasında ikinci silahlı saldırı

Ekmek kavgasında ikinci silahlı saldırı

İncirliova'da iki fırıncı arasında yaşanan ekmek kavgasında gerginlik büyüyor. Dün yaralanan Yavuz Emeç’in yakınları akşam saatlerinde Bahattin Boylu’nun aracını kurşunladı.

İncirliova’da fırıncılar arasında dün yaşanan iki ayrı kavgada Yavuz Emeç ve Rıdvan Boylu darp edilmişti. Rıdvan Boylu’nun aracının önünü kesen grup, araca tabancayla iki el ateş etmiş, sopalarla Boylu’nun kolunu kırmıştı. İki taraftan da kavgaya karışanlar polis tarafından henüz yakalanmazken, Emeç ailesinin yakınları Bahattin Boylu’nun aracını kurşunladı.

ŞANS ESERİ KURTULDU

Olay saat 18.30 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Eski Tire Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre dört kişilik bir grup Bahattin Boylu’yu takip ederek evden çıkmasını bekledi. Evinden çıkarak aracına binen Boylu, caddeye çıkar çıkmaz tabancayla kurşun yağmuruna tutuldu. Boylu’nun aracını tabancayla 4 el ateş eden grup daha sonra kayıplara karıştı. Kurşunların şans eseri Boylu’ya isabet etmemesi büyük mucize olurken, aracın iki yan camı kurşunların isabet etmesi ile parçalandı. Aracın ön ve yan tarafını da kurşunlar delerek geçti.

GERGİNLİK SÜRÜYOR

İki günden beri yaşanan silahlı kavgalar ilçede gerginliğe neden olurken, polis ekipleri olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri kurşunlanan aracı İncirliova Emniyet Müdürlüğünün önüne getirirken, Bahattin Boylu’nun da ifadesine başvuruldu. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.