Ekonomi Bakanını soyan hırsız Nazilli'de yakalandı

Ekonomi Bakanını soyan hırsız Nazilli'de yakalandı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin Denizli’de ortağı olduğu tekstil fabrikasını soyan azılı hırsız, Nazilli’de yakalandı. 27 ayrı suçtan 55 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Levent Ş. Nazilli’deki sorgusunun ardından Denizli’ye götürüldü.

 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN 30 Nisan’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli’deki Turkuaz Tekstil fabrikasındaki makam odasında bulunan kasası soyulmuş, çelik kasada ruhsatlı bir tabanca, altın, para ve değerli eşyaları çalan 3 hırsız kayıplara karışmıştı. Ülke genelinde aranan hırsızlık zanlılarından Levent Ş. Nazilli Sanayi Sitesinde yakayı ele verdi.

ARACINI SATILIĞA ÇIKARMIŞ

Özel bir ekip tarafından uzun zamandır takip edilen Levent Ş. satılığa çıkardığı otomobilinin vize işlemleri için Nazilli’ye geldi. İsabeyli Mahallesinde oturan çilek üreticisi bir yakınını alarak Araç Muayene İstasyonuna giden Levent Ş., burada “Aracınızda eksiklikler var bunları giderin” sözüyle karşılaştı. Yakınını şoför koltuğuna oturtan zanlı otomobiliyle birlikte Sanayi’ye doğru yola çıktı. Bu sırada istihbaratı değerlendiren Nazilli Polisi, aracı gizlice takip altına aldı. Sanayi Sitesi D-9 blokta bir dükkana  giren zanlı ve yakını, esnaftan vize işlemleri için tamirat yapılmasını istedi. Çevreyi saran polis ekipleri operasyon kararıyla harekete geçerek, iki kişiyi kıskıvrak yakaladı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Nazilli Polisi tarafından emniyete götürülen Levent Ş.’nin GBT sorgusu sırasında suç makinesi olduğu, 4 yıldır arandığı ortaya çıktı. Gasp, yağma ve soygun gibi 27 ayrı suçtan 55 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilen zanlı, 1 ay önce 3 arkadaşıyla Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin tekstil fabrikasını soyduğunu itiraf ettiği bildirildi.

Nazilli’deki sorgusunun ardından Denizli’ye sevk edilen zanlının hakim karşısına çıkartılması beklenirken, araç içindeki yakınının gözaltında olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum