El İzi Atölyesi’nden Yıl Sonu Resim Sergisi

El İzi Atölyesi’nden Yıl Sonu Resim Sergisi

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi’nin resim grubu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi.Türkan Şen’in eğitim verdiği Nilüfer Kent Konseyi Kadın Mecli...

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi’nin resim grubu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Türkan Şen’in eğitim verdiği Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi resim grubu öğrencileri, bir yıllık çalışmalarını açtıkları sergi ile gözler önüne serdi. Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde açılan sergiye Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Çavuşoğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir emeğin sonucu ortaya çıkmış eserleri sergiliyoruz. Gönüllü yapılan işlerin değeri gerçekten paha biçilemez. El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi öğrencilerini yürekten kutluyorum” dedi.

Sekiz öğrenciye ait toplam 65 yağlı boya eserin yer aldığı sergi 28 Mayıs tarihine kadar izlenime açık kalacak.

NİLSEM’in ‘İpek Kozadan Takı’ya sergisi de Nilüfer Belediyesi Sergi Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte yaptı. Sergiyi gezerek eserleri ilgiyle inceleyen Bozbey, eğitmen Nadide Yakıt ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.