Elmalı Devlet Hastanesi Açılışa Hazırlanıyor

Elmalı Devlet Hastanesi Açılışa Hazırlanıyor

Elmalı’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, önce hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret etti ardından da yapımı devam eden yeni Elmalı Devlet Hastanes...

Elmalı’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, önce hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret etti ardından da yapımı devam eden yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Elmalı’da vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve İlçe Başkanı Ali Gökçe ile birlikte Elmalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Köse, Hastane Başhekimi Mehmet Akdağ ile birlikte tedavi gören hastaları ziyaret ederek, moral verdi ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Elmalı’da inşaatı devam eden ve önümüzdeki günlerde açılacak olan yeni Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Köse, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde Elmalı’nın modern bir hastaneye kavuşacağını söyledi. AK Parti’nin hizmet anlayışının iyi ile yetinmediğini belirten Köse, “Vatandaşlarımız için en iyisinin olmasını istiyoruz. 50 yataklı bu hastane, sadece Elmalı’nın değil bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından birisi olacak” dedi.

Yeni bir devlet hastanesinin Elmalı için önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Eski hastane yüzde 100 kapasite ile çalışıyor. Ziyaretimiz sırasında da bunu gördük. Hastalar, hastane personelinden çok menün olduklarını ifade ettiler. Ancak fiziki koşullar yetersiz. İnşallah bu hastane bittiği zaman polikliniklerdeki sıkışıklıklar ortadan kalkacak. Çok daha güzel ve modern hastanede bölge halkımız tedavi imkanı bulacak. Kısa bir zaman sonra 13 branştaki uzman kadromuzla modern ortamda verilecek hizmet kalitesi ile herkesin memnun olacağını ümit ediyorum. Hastanenin yapılmasında büyük emeği olan teşkilatımıza ve Belediye Başkanımız Ümit Öztekin’e müteşekkiriz” diye konuştu.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ise, Devlet Hastanesi’nin ilçenin uzun yıllardır en önemli sorunlarının başında geldiğini belirtti. Öztekin, “Hastanemizin fiziki koşulların yetersiz olmasından dolayı vatandaşlarımız Korkuteli, Finike ve Antalya’da tedavi olmak zorunda kalıyordu. Son bir yıldır Elmalı Devlet Hastanesi’nde uzman doktor sayısı arttı. Yapılmakta olan bu yeni hastanenin tamamlanmasıyla artık bölgemizde sağlık problemi ciddi manada çözülecek. Artık vatandaşlarımız, daha modern, daha rahat bir ortamda tedavi olabilecekler” dedi.

Elmalı’da ilk olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Köse, Mursal, Gökpınar ve Kışla mahallelerinde miting havasında toplantılar düzenledi. Elmalılı vatandaşlar Köse’yi, Türk Bayrağı, AK Parti bayrakları ve havai fişeklerle karşıladı. AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirten Köse, “12 yıldır ülkemiz tarımdan turizme, ekonomiden dış politikaya kadar birçok alanda önemli kazanımlar elde etti. İstikrarın devam etmesi, 2023 hedeflerine ulaşmak için AK Parti’nin hizmet anlayışının sürmesi gerekir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.