Emekli Öğretmenler Erenler Lisesi’ne Çeşme Yaptırdı

Eğitim öğretime yıllarca öğretmen olarak hizmet veren Nigar ve Necdet Bakar çifti, emekli olduktan sonra da eğitime yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Eğitim öğretime yıllarca öğretmen olarak hizmet veren Nigar ve Necdet Bakar çifti, emekli olduktan sonra da eğitime yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Emekli öğretmenler Nigar ve Necdet Bakar, anneleri Şükriye Bakar Lüleci ve babaları Şaban Bakar’ın anısına Erenler Lisesi bahçesine çeşme yaptırdılar. Geçtiğimiz yıl sekiz okulun bahçesine çeşme yaptırılmasına vesile olan Emekli Eğitimci yazar Abdullah Çelik’in öncülük ettiği çeşme, okulların yaz tatilinde olduğu dönemde yaptırılarak hizmete açıldı.

Erenler Lisesi Müdürü Adnan Gürbüz, Sakarya'da hayırseverlerin eğitime katkılarının her geçen gün arttığını belirterek, okullarının bahçesinde ihtiyaç duyulan çeşmeyi yaptıran emekli öğretmenler Nigar ve Nejdet Bakar’a, bu hizmetten yararlanacak öğrencileri adına teşekkür etti. Okul Müdürü Gürbüz, altı adet musluktan oluşan ve güzel bir mimarisi olan çeşmeyi yaptıran hayırseverlerin eğitimin içinden gelen emekli öğretmenler olmasından ayrıca büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, ilimizin yeni liselerinden olan okullarının önemli bir eksikliğinin bu hizmetle giderildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.