Emekli polsi memuru beylik tabancasıyla intihar etti

Emekli polsi memuru beylik tabancasıyla intihar etti

Efeler’de kızıyla birlikte yaşayan 45 yaşındaki emekli polis memuru Aylin Küçük, beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Olay, Yedi Eylül Mahallesi Batı Aydın Bulvar numara 27’de saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Muğla’nın Milas ilçesinde görev yaparken emekliliğe ayrılarak ailesiyle Aydın’a yerleşti. Kızıyla birlikte yaşayan Aylin Küçük, akşam saatlerinde uyumak için odasına gitti. Kızı da balkonda uyudu. Sabah erken saatlerinde uyanan anne Aylin Küçük, evinin altındaki marketten alışveriş yaptıktan sonra tekrar evine döndü. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve ilaç kullandığı ileri sürülen emekli kadın polis, bir süre sonra başına yastık dayayıp beylik tabancası ile ateş ederek intihar etti.
 
Öğle saatlerinde yattığı balkonda uyanan ve hiç bir şeyden haberi olmayan Aylin Küçük’ün kızı Ayşenur Küçük, annesinin odasına gitti. Annesinin kanlar içerisinde yerde yattığını gören kızı, polise ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri emekli polis memuru olan kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
 
EŞİDE POLİS MEMURUYMUŞ


Olay yerinden savcının yaptığı incelemenin ardından Aylin Küçük’ün cenazesi otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan yaşamına son veren Aylin Küçük’ün kocasının da önceden polis memuru olduğu bir süre önce de zimmetine para geçirdiği gerekçesiyle meslekten ihraç edildiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
İncelemenin ardından tabuta konulan Aylin Küçük’ün, cenazesi cenaze aracına yüklenirken kızı Ayşenur Küçük, balkona çıkarak "Canım annem beni nereye bırakıp gidiyorsun. Ben sensiz ne yapacağım" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.