Emniyet Müdürü Gagiad Yönetim Kurulu İle Görüştü

Emniyet Müdürü Gagiad Yönetim Kurulu İle Görüştü

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ö...

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özdurak;, ’’Toplumumuz şehrimiz her geçen gün daha da gelişiyor. Gaziantep artık göç alan sürekli genişleyen büyük bir kent. Şehrimiz gerek alt yapısı ile gerekse fiziki şartları ile bu gelişime cevap verebiliyor. Bunun yanında güven ve asayiş ortamı çok önemli bir unsur. Güvenli bir ülke ve güvenli bir şehir ancak üretir, kalkınır ve gelişir. Sizlere her konuda destek verdiğiniz ve şehrimiz için var gücünüzle emek verdiğiniz için teşekkür ederiz’’ dedi.

Emniyet Müdür Erhan Gülveren ise, "Gaziantep’i ileriye götürmek için ve şehrin kalkınması için hep birlikte çalışıyoruz. Sizler işadamı olarak ve sivil toplum kuruluşu olarak Gaziantep’e önemli katkılar sağlayan kişiler ve kurumlarsınız. Bu şehrin gelişmesi ancak hep birlikte el ele vererek olur. Bu birliktelikte Gaziantep’te var.’’dedi.

Görüşme Gagiad Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak’ın Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e hediye takdimi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.