Emre Saltık’a Unutulmaz Saygı Gecesi

Emre Saltık’a Unutulmaz Saygı Gecesi

Kendi adına düzenlenen ‘Ustalar Saygı’ gecesinde sevenleriyle buluşan ünlü türkücü Emre Saltık, seslendirdiği eserlerle programa yoğun ilgi gösteren sevenlerine türkü dolu bir gece yaşattı.Büyükçekmec...

Kendi adına düzenlenen ‘Ustalar Saygı’ gecesinde sevenleriyle buluşan ünlü türkücü Emre Saltık, seslendirdiği eserlerle programa yoğun ilgi gösteren sevenlerine türkü dolu bir gece yaşattı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ustalara Saygı Gecesi’ etkinlikleri devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeliği yapan ünlü türkücü Emre Saltık için Büyükçekmece Belediyesi tarafından saygı gecesi düzenlendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de katıldığı gecede ‘Gönülden Gönüle Müzik Topluluğu’ tarafından verilen konser, dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Emre Saltık’ın sevenleri ve yakın arkadaşlarının bulunduğu belgesel gösterimi de yapıldı. Gösterimin ardından sevenleriyle buluşan Saltık, seslendirdiği eserlerle Büyükçekmecelilere türkü dolu bir akşam yaşattı. Salonu dolduran yüzlerce hayranı ise Saltık’ın türkülerine hep bir ağızdan eşlik etti.

“EN ÖNEMLİ YÖNÜ DİK DURUŞUDUR”

Gecenin sonunda sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kürsüde yaptığı konuşmada, Emre Saltık’ın kendisi için önemli olduğunu belirterek, “Biraz önce sinevizyonda görmüş olduğumuz ifadeler az bile. Birçok önemli yönünü hep beraber izledik. Ancak benim için en önemli yönü dik duruşudur, esen rüzgarların önünde eğilmeyişidir, mert olmasıdır, delikanlı olmasıdır. Onların da önünde Türk Halk Müziği’ne yapmış olduğu hizmet ve kattığı değerdir. Aynı zamanda kendisinden sonra bu sahnelerde görev alacak sanatçılara büyük katkı, eğitmenlik yönü benim için hepsinin önünde gelir” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında en çok değer verdikleri etkinliklerin başında ‘Ustalar Saygı’ gecesi olduğunu ifade eden Başkan Akgün, “Sevgili kardeşim büyük kardeşim büyük sanatçı Emre Saltık ile beraber olmak benim için son derece mutluluk kaynağı olmuştur. Biz onu sanat dünyasından türkülerinden tanıyoruz bir de omuz omuza çalışıyoruz. Çok değerli bir usta, bu geceyi çok hakkıyla hak etmiş bir ustadır. Bu nedenle onu bir kez daha alkışlıyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.