En Eğlenceli Bankacılık Semineri

En Eğlenceli Bankacılık Semineri

Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen bankacılık ve kariyer konulu seminer, İlker Elibol ve Orçun Kaptan’ın tiyatral gösterimi ile renkli görüntülere sahne oldu.Yapı Kredi Sahnesi’nin Uludağ Üniversitesi...

Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen bankacılık ve kariyer konulu seminer, İlker Elibol ve Orçun Kaptan’ın tiyatral gösterimi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Yapı Kredi Sahnesi’nin Uludağ Üniversitesi’nde düzenlediği bankacılık ve kariyer semineri eğlence mühendisleri İlker Elibol ve Orçun Kaptan’ın gösterisiyle öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Gösterimden önce öğrencilere kariyer ve bankacılık hakkında bilgiler veren İnsan Kaynakları Uzmanı Meltem Müge Karakaş, “Özellikle son sınıflarda olan üniversite öğrenciler kariyer ve iş hayatı konusunda kafa karışıklığı yaşayabiliyorlar. 19 binin üzerinde öğrenciyle yaptığımız araştırmalarda öğrencilerin girişimcilik, uluslar arası bir kariyer ve liderlik hedeflerinin olduğunu gördük. İşveren tercihinde ise öğrenciler ücretlendirmeye ve kariyer planlarına önem veriyor. Kariyer yapmak uzun bir süreç. Bu süreci iyi yönetmek ve değerlendirmek çok önemli” dedi.

Karakaş’ın öğrencilerin sorularını cevaplamasının ardından eğlence mühendisleri sahne aldı. Bankacılık ve kariyer ile ilgili semineri eğlenceli hale getiren eğlence mühendisleri İlker Elibol ve Orçun Kaptan öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Gösterimin ardından açıklamalarda bulunan Elibol ve Kaptan, “Normalde sıkıcı olan kariyer programlarının aksine burada eğlenceli bir gösterimle öğretimin amacına ulaştığını düşünüyoruz. Oyuncu olarak banka ile ilgili bir oyun sergilemek için en üst kademesine kadar çok sayıda bankacı ile görüşmeler ve gözlemler yaptık. Bu kapsamda öğrencilerle bir arada olmak oyunun daha samimimi olmasını sağlıyor. Hem öğrenciler hem de biz bu işten keyif alıyoruz. Bu proje kapsamında yıl sonuna kadar 40’ın üzerinde üniversiteye gitmiş olacağız. Bu oyunda Uludağ Üniversitesi’nde yer almaktan da büyük keyif aldık. Samimi bir salon öğrencilerin de ister istemez oyuna dahil olmasını sağlıyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.