Enerya “6+3” Bahar Kampanyası Sunuyor

Enerya “6+3” Bahar Kampanyası Sunuyor

Türkiye’nin holdingleri arasında yer alan STFA’nın enerji şirketi Enerya, Erzincan’a doğal gaz vermeye başladığı 2007 yılından bu yana yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor.Enerya Erzincan İşletme Müd...

Türkiye’nin holdingleri arasında yer alan STFA’nın enerji şirketi Enerya, Erzincan’a doğal gaz vermeye başladığı 2007 yılından bu yana yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca, 2015 yılı gelişmeleri, ilk çeyrek sonuçları, yeni yatırım planları, doğal gaz sektöründeki gelişmeler konusunda açıklamalarda bulundu.

Karaca, “8 yıldır Erzincan’da doğal gaz dağıtım hizmeti veriyoruz. Bugün, Erzincan’da 34.500 abone doğal gaz ile ısınıyor” dedi.

2015 YILI SONUNA KADAR 37.600 ABONEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

Serdar Karaca Erzincan’da 8 yılda yaklaşık 30 milyon TL yatırım yaptıklarını belirterek, “Erzincan’da toplam 400 kilometreyi aşan doğal gaz hattı yatırımı yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2014 sonu itibari ile 34.500 olan abone sayımızı, 2015 sonunda 37.600 kişiye ulaştıracağız. Bu yıl Erzincan’da İzzetpaşa Mahallesi’nde ve Geçit, Kavakyolu, Ulalar ve Demirkent Beldeleri’nde çeşitli bölgelerde yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek. Bu noktalarda şebekemizi bir yandan büyütürken bir yandan da arz güvenliği yatırımlarımız devam ediyor. Toplam şebekemizin uzunluğu da 435 kilometreye çıkacak. Bu sene yaptığımız yatırımların büyük bir kısmı arz güvenliği kapsamında olacak yani şebekemizin kesintisiz hizmet verebilmesi için bu şekildeki yatırımlarımız devam edecek.

DOĞAL GAZDA “6+3” BAHAR KAMPANYASI BAŞLADI

Serdar Karaca, “Bugün önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmak üzere yeni bir kampanya başlattık. “6+3 taksit” kampanyamız ile 15 Nisan- 15 Haziran tarihleri arasında doğal gaz abonesi olan Erzincanlılar, abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvuruda bulunup kampanyadan yararlanabilirler.” Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.