Engel Atlama Anadolu İlleri Bölge Kupası Adana’da Tamamlandı

Engel Atlama Anadolu İlleri Bölge Kupası Adana’da Tamamlandı

Atlıspor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur, çağdaş tesisler ve deneyimli ekipleriyle ulusal ve uluslararası yarışmalara talip olduklarını söyledi.Prof. Dr. Yağmur, hafta sonu Atlıspor Kulübü’nde g...

Atlıspor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur, çağdaş tesisler ve deneyimli ekipleriyle ulusal ve uluslararası yarışmalara talip olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Yağmur, hafta sonu Atlıspor Kulübü’nde gerçekleştirilen “Engel Atlama Anadolu Bölge Kupası” yarışmasına gösterilen ilgiden mutlu olduğunu, yarışmaya Türkiye’nin en ünlü binicilerinin atlarıyla katıldıklarını kaydetti.

Binicilik yarışmalarına 9 kulüpten 59 binicinin katıldığını ve 26 bin TL para ödülü dağıtıldığını ifade eden Prof. Dr. Yağmur, özellikle Atlıspor Kulübü’nden 90 santimde güçlü rakiplerine rağmen ferdi ve genel klasmanda birinci olan Zeynep Say ve diğer sporcuları kutladı.

Tesislerde daha çok etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden Prof. Dr. Yağmur, “Çağdaş tesisler ve deneyimli ekibimiz sayesinde ulusal ve uluslararası yarışmalara talibiz. Bizlere her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

2 gün süren yarışmalarda kategorilerinde birinci olan biniciler ve kulüpleri şöyle:

Birinci gün: 90 santim: Hıstory isimli at ile- Zeynep Say (ADASK), 100 santim: Aykız -Teğmen Burak Uluçay (TSKSG),Goldshtaın -Krıstıyana Evtimov (ADASK),110 santim: Prıma Vera- Ömer Çetin (AASK),120 santim: Aylin- Yüzbaşı A.Çağlar Esin (TSKSG),130 santim: Bente- Abdurrahman Kandemir (BBK)

İkinci gün: 90 santim: Hıstory -Zeynep Say (ADASK),100 santim: Aykız- Teğmen Burak Uluçay - (TSKSG), Goldshtaın -Krıstıyana Evtimov (ADASK),110 santim: Catch- Ömer Çetin (AASK),120 santim: Baran -Yüzbaşı Ö.Burak Dağdelen (TSKSG),130 santim: Bente -Abdurrahman Kandemir (BBK)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.