’Engel Tanımayanlar’ Resim Sergisi Açıldı

’Engel Tanımayanlar’ Resim Sergisi Açıldı

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kurslarda eğitim gören engelli çocuklar bir yıl boyunca yaptıkları eserlerin sergilerini Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açtı.Engelli çocukların “Engel Tanımayanlar...

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kurslarda eğitim gören engelli çocuklar bir yıl boyunca yaptıkları eserlerin sergilerini Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açtı.

Engelli çocukların “Engel Tanımayanlar” resim sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açıldı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı resim sergisiyle karşılayan Beylikdüzü Belediyesi, bir yıl boyunca kurslarda eğitim gören yüzden fazla engelli çocuk kursiyerin emeğini görücüye çıkardı.

Açılışa gelen konuklara piyano dinletisi ritim gösterisi yapan çocuklar, sergide bulunan konuklardan büyük beğeni topladı. Serginin açılışını Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi. Şatır, Türkiye’de ilk kez bu kadar yüksek sayıda engellinin bir belediyede kurs aldığını ve bunun da en güzel meyvelerini topladıklarını belirtti. Meraklıları sergiyi 16 Mayıs tarihine kadar gezebilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.