Engelli Dostu Başkan Çerçi’den Yardım Sözü

Engelli Dostu Başkan Çerçi’den Yardım Sözü

Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize yönelik her türlü yardımı yapacağız.”...

Engelliler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize yönelik her türlü yardımı yapacağız.” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kültür Sitesi Lale Salonu’nda Şükran Bilginer Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, Şehitler İlköğretim Okulu ve ÖDTÜ Ülkem Koleji’nin katkıları ile gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Başkan Çerçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, Yunusemre Belediyesi olarak engelliler ile ilgili olarak değişik faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yunusemre Belediyesi olarak engellilerimizin sıkıntılarının giderilmesi onlara hayatı kolaylaştırmak ve onlar ile daha güzel bir hayatı paylaşmak adına değişik etkinlikler yaptık. Hep destek verdik. Bundan sonrada destek olacağız.” dedi.

“ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Başkan Çerçi, çok sayıda engellinin olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Hükümetimizin 2005 yılında çıkardığı yasa ile engelli kardeşlerimiz yeni bir hayata başladı. Biz 1 yıllık bir belediyeyiz. Engelli destek aracımız hizmetinizde. Engelli Koordinasyon Merkezimiz çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Engelli Yaşam Merkezi gibi çok değişik sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Engelli kardeşlerimizin Milli Eğitim ile birlikte yaptığı bütün faaliyetlerde bulunmaya çalışıyoruz. Özellikle de bu işin önemini bildiğimiz için topluma örnek olması anlamında her türlü projede yer almaya gayret gösteriyorum. Yunusemre Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize yönelik her türlü yardımı yapacağız. Engelli kardeşlerimiz ile hayatı paylaşmak adına hepimize bir toplumsal görev düşmektedir. Biz biriz bütünüz yalnız değilsiniz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.