Engelli Gençlere Davul Zurnalı Asker Uğurlaması

Engelli Gençlere Davul Zurnalı Asker Uğurlaması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki 14 engelli genç, bir günlük yapacakları temsili askerliğe davul zurna eşliğinde uğurlandı.Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde engell...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki 14 engelli genç, bir günlük yapacakları temsili askerliğe davul zurna eşliğinde uğurlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde engelli gençler için asker uğurlama töreni düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sanem Öztürk ve asker adaylarının aileleri katıldı.

Engelli gençlerin ellerine geleneklere uygun olarak asker kınası yakılırken, asker uğurlama töreni duygusal anlara ve renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, törende yaptığı konuşmada Türkiye’de vatan sevgisinin önemine değinerek, askere giden engelli çocuklara hayırlı teskereler diledi. Kocagöz, özellikle engelli askerlerin annelerini kutlayarak mutluluklarını paylaştı.

Antalya 3’üncü Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençler örf ve adetlere göre askerliğe uğurlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.