Engelli Öğrencilere ‘Kanka Polis’ Madalyası

Engelli Öğrencilere ‘Kanka Polis’ Madalyası

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Umut Özel Eğitim Okulu’ndan mezun olan 20 öğrenciye ‘Kanka Polis’ madalyası verildi.Bartın İl Müdürlüğü Toplum Des...

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Umut Özel Eğitim Okulu’ndan mezun olan 20 öğrenciye ‘Kanka Polis’ madalyası verildi.

Bartın İl Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün ‘Polis dostunuz, arkadaşınızdır’ projesi kapsamında polis vatandaş işbirliğini geliştirmek amacıyla sürdürdüğü faaliyetler devam ediyor. Bartın Umut Özel Eğitim Okulu’ndan mezun olan 20 öğrenci için Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi.

Umut Özel Eğitim Okulu idareci ve öğretmenleri tarafından mezun öğrenciler için özel olarak hazırlanan mezuniyet törenine çok sayıda davetli katıldı. Okul Müdürü İbrahim Yıldırım‘ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan mezuniyet töreni sahneye alkışlar eşliğinde tek tek davet edilen mezun 20 öğrencinin diplomalarını almaları ile devam etti. Daha sonra Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu adına mezun 20 öğrenciye ‘Kanka Polis’ madalyalarını teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.