Engelliler, Başkan Sekmen’i Ziyaret Etti

Engelliler, Başkan Sekmen’i Ziyaret Etti

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar, Engelli Bakım Merkezlerinde kalan vatandaşlarımız ve Bakım Merkezlerinin yöneticil...

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar, Engelli Bakım Merkezlerinde kalan vatandaşlarımız ve Bakım Merkezlerinin yöneticileriyle beraber Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelli Bakım Birimi’nin aktif olarak çalıştığını kaydederek Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Sekmen, Atatürk Üniversitesi’yle beraber yürüttükleri Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin projesinin bittiğini ve bu yıl içerisinde temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Bakım Merkezlerinden gelen engelli vatandaşlarımızı Başken Sekmen’e tanıtan İl Müdür Yardımcısı Akpınar, ilde bulunan Bakım Merkezleri ve İl Müdürlüğü’nün engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Engelliler Haftası münasebetiyle bu yıl önceki yıllardan çok daha kapsamlı etkinlikler düzenlemekte olduklarını dile getiren Akpınar, desteklerinden dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.